И третият ром, нападнал и ранил полицай навръх Рождество Христово

...
И третият ром, нападнал и ранил полицай навръх Рождество Христово
Коментари Харесай

Арестуваха рома Митко за атаката навръх Коледа, крещял: Майки ви да е*а ченгета, ще правя каквото си искам!

И третият ром, нападнал и ранил служител на реда точно на Рождество Христово в бургаския кв. " Горно Езерово ", към този момент е издирен и задържан, оповестява " Флагман ". Именно 48-годишният Митко Шишков е бил най-активен в непристойните дейности по отношение на чиновниците на реда, които се отзовали на сигнал за мощна музика в навечерието на най-светлия християнски празник.

Тъмнокожият мъж, който се оказа рисков рецидивист, обаче съумял да се скрие и не бе задържан при полицейския десант в махалата след случая.

Пияният Шишков посрещнал пристигналите на място ченгета с канонада крясъци, псувни, канонада от камъни, части тухли и керемиди. " Майка ви да е*а ченгета! Ще върша каквото си желая, през днешния ден е Коледа и е празник ", крещял обезумелият мургавелник.

Хвърлена от Митко керемида блъснала в лицето един от служителите на реда и му счупила носа. Циганинът ще би трябвало да дава отговор пред съда за нанасяне на лека телесна щета и нахлуване на служител на реда. Той може да отнесе до 6 години затвор, защото закононарушенията са осъществени в изискванията на рисков рецидив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР