И този страх го кара да татуира и да афишира

...
И този страх го кара да татуира и да афишира
Коментари Харесай

Калин Гайтанджиев: Съвременният патриот си татуира герои от страх и не може да различава добро от лошо

И този боязън го кара да татуира и да обявява национално-освободителни герои, наши ”. Това съобщи в новия подкаст на darik.bg “В тренда ” психологът и фамилен терапевт Калин Гайтанджев. 

 
Пред водещия Тодор Пантилеев той посочи, че този настоящ патриот не си дава сметка, че разликата сред него и националните герои е, че “това са били свободни хора, които са имали желания в несвободна среда.

 

За разлика от тях той сега е неразполагаем човек, който няма никакъв блян за бъдещето, с изключение на да задоволи екзистенциалния си най-малко, тъй като е необразован в частта да разграничава положителното от неприятното ”.

 

“Първото чувство, когато влязох в Софийския затвор, беше на сетивно равнище. То е обвързвано с аромата и вонята. Миришеше на белина, остаряла лой и доста потни мъже. Другото нещо, което усещаш на сетивно равнище, е чуването на една врата, която се тряска.

 

Изтръпваш, тъй като знаеш, че не можеш да се върнеш обратно. Вратата, когато влизаш в коридора на наказаните, не се отваря от вътрешната страна. Усещането е злокобно ”, описа още Гайтанджиев пред Тодор Пантилеев.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР