И това видяхме - президентът Росен Плевнелиев дефилира в предаването

...
И това видяхме - президентът Росен Плевнелиев дефилира в предаването
Коментари Харесай

Г-н Президент, мястото ви не е при Гала

И това видяхме - президентът Росен Плевнелиев дефилира в предаването на Гала с новата половинка в живота си - синоптичката Деси Банова. Участието им бе предхождано от послание на двойката, в което феновете бяха призовани, с изключение на да ги гледат, и да ги питат за всичко.

Разбира се, че всеки има право на персонално благополучие. Разбира се, че всеки има свободата да се отзовава или не на предложения за телевизионни участия. Разбира се, че любовта те кара да изкрещиш на целия свят: Обичам те! Всичко това е по този начин.

И въпреки всичко, господин Президент, успокойте малко топката. Неслучайно българите ще ви назовават президент и отсега нататък, без значение какъв брой още непознати мандати ще се изтърколят. Отговорността да опазвате престижа на институцията - една от дребното със относително висок рейтинг у нас - не завършва с напускането ви на "Дондуков 2 ". Предшествениците ви съумяха да го сторят. Но по каква работа се озовахте на диванчето на Гала?! Там, където идват недоспали прогонените от къщата на ВИП Брадър, чалга "величията " на нацията, знахари и звездобройци. Милиони хора по света се обичат, без да търсят телевизионна изява на възприятията си.

В колата на Мон Дьо ли ще се качите идващия път, или ще гостувате на Венета Райкова?

Оставаме с вярата, че го вършиме един път и вечно. Че преминахте границата умишлено, с цел да си кажете всичко с вярата, че ще ви оставят на мира. Дано да е по този начин, въпреки, че не сме уверени в триумфа на тактиката ви.

Не се превръщайте в риалити воин. Бяхме откровени през петте години на мандата ви, когато постоянно ви критикувахме. Искрени сме и в този момент в съвета ни да пазите почтеното си име. Защото то постоянно ще върви с президентската институция - най-уважаваната у нас. Независимо дали това ще ви тежи по пътя.

П.П. Виктор Вълков преди време изясни, за какво постоянно е отказал да го предлагат за президент. Пет години нямало да може да удари две водки с другари, поради живота по протокол. А сянката на протокола остава и след мандата...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР