И това лято рубриката ни се насочва към Приморско. След

...
И това лято рубриката ни се насочва към Приморско. След
Коментари Харесай

Разберете повече за своето сърце: „По-здрави с Дарик“ ви очаква в Приморско

И това лято рубриката ни се насочва към Приморско. След поредност сполучливи акции, свързани с превенцияна здравето от 2022 г.досега и стотици съветвани жители, още веднъж ще чакаме всички, които желаят да научат повече за здравния си статус в шатрата ни пред постройката на

И тази година по същото време – 18 август, петък, от 18.00 часа с дарове и осведомителни материали ще ви посрещне екипът на Дарик радио.

Заедно с нас ще бъдеводещият кардиолог, разгласен за един от най-хубавите лекари в България, кактои експертътпо здравна техника и апарати от

Меренето на кръвното налягане ще бъде единствено дребна част от авансово поставените цели на спонтанния ни здравен кабинет навън. Жителите и гостите на Приморско ще могат да си създадат съвещания, електрокардиограма и да получат потребни препоръки и рекомендации за по-добър здравен статус.

Освен дарове, всеки наш посетител ще може да взе участие в лотария за по-големи награди, измежду които и съвременен уред за кръвно, тъй като акцент в акцията ни и тази година ще бъде битката с хипертонията.

Събитието се осъществя взаимно с, кмет на Община Приморско и със съдействието на, и Н
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР