И това лято българските меломани ще имаг голям повод за

...
И това лято българските меломани ще имаг голям повод за
Коментари Харесай

Лени Кравиц идва за концерт в България! Ето и 10 неща, които не знаете за него

И това лято българските меломани ще имаг огромен мотив за наслада. Рок легендата Лени Кравиц ще дойде в Бургас, където ще изнесе един от концертите от предстоящото си турне " Blue Electric Light Tour "  на 6 август на Морска гара.

Той е вечeн, експлозивeн, романтичeн и въодушевяващ, казват от уредниците на концерта в България за “Blue Electric Light ”, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц.
 Лени Кравиц в страхотна форма пред Men`s Health  Лени Кравиц в страхотна форма пред Men`s Health  Лени Кравиц в страхотна форма пред Men`s Health  Лени Кравиц в страхотна форма пред Men`s Health
Кравиц написа и записва албума, в който майсторският му бездънен соул рокендрол е още веднъж налице, в личното си студио на Бахамите. Като безмилостно креативно динамо – като музикант, създател на песни, продуцент, артист, създател, дизайнер – той продължава да бъде световна мощна сила в музиката, изкуството и културата.

„ Blue Electric Light “ е вълнуваща сбирка от песни, която надгражда този известен имидж и е още едно допълнение към облика на индивида, чиято музика, както и неговата емблематична хармония, не престават да въодушевяват милиони по света. 

В албума гениите на Кравиц като създател, продуцент и мултиинструменталист не престават блестящо да се демонстрират, защото той написа и изсвирва множеството принадлежности самичък, благодарение на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В последна сметка, Лени основава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, само че и в същото време стои устойчиво в пулса на 21-ви век и оттатък него.

Предстоящият концерт на Лени в България ни въодушеви да ви представим 10 малко известни обстоятелства за личността му. Вижте в галерията ни какво не всеки знае за него:
 10 изненадващи обстоятелства за рок легендата Лени Кравиц  10 изненадващи обстоятелства за рок легендата Лени Кравиц  10 изненадващи обстоятелства за рок легендата Лени Кравиц  10 изненадващи обстоятелства за рок легендата Лени Кравиц
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР