И това, че успяват и в двете най-важни сфери от

...
И това, че успяват и в двете най-важни сфери от
Коментари Харесай

Картите На Масата! Ето Кои Зодии Са Най-Големи Късметлии И Кои Са Супер Каръци!

И това, че съумяват и в двете най-важни сфери от живота е изцяло обяснимо - те са хазартни видове и не се опасяват от загуба. Харесват процеса на самата игра, а резултатите се явяват нещо вторично. И един съвет към другите знаци: не се опитвайте да наподобявате на Овните - няма да ви се получи.

Телец

На представителите на тази необикновено чувствена зодия напълно естествено им върви в любовта. И мъжете, и дамите, родени под знака, знаят тънкостите на съблазняването на противоположния пол. А това води след себе си прелестно следствие - тика ги към финансови победи. Ако Телците са задоволително хитри, те могат да употребяват познанствата си, с цел да извлекат персонални богатства.

Близнаци

Не са измежду най-големите любимци на Фортуна и тя не им оказва помощ доста постоянно. В общи линии триумф ги чака там, където на пръв взор наподобява, че няма никакъв излаз. По някакъв необикновен метод те се измъкват сухи от водата. Например, когато напълно са го закършили с парите, намират на улицата изгубена петдесетачка. За сметка на това пък назовават Близнаците " свободни ездачи ".

Рак

Изключително деятелен, доста му върви в паричните въпроси, най-много когато се чуди къде да вложи средствата си. Тази зодия е цялостна с предприемачи по душа, които постоянно знаят по какъв начин да умножат капитала си и да не попаднат в ямата на задълженията. Умеят да завързват верните познанства. Още при започване на професионалния си път съумяват да намерят другари, които в никакъв случай няма да се отвърнат от тях.

Лъв

Пълни са с толкоз доста пороци и недостатъци, че ориста им е нужна повече, в сравнение с другите зодии. Късметът им праща хора, даряващи на Лъвовете своята любов и рамо, на което могат да се опрат. Представителите на знака имат много другари и постоянно обичан човек до себе си. Но това е не тъй като са толкоз класни, а тъй като по този начин са решили звездите и Вселената.

Дева

Фортуна се усмихва на Девите в миг, когато не чакат това да се случи. Ласките на ориста обаче идват при зодията доста по-рядко, в сравнение с при другите знаци. Тази неправда се компенсира от техните умения и гений да докарват всяко дело до дъно. Девите умеят да пестят пари, споделят единствено това, което е нужно и разпалват войни в най-подходящия миг. Няма други такива стратези и дипломати.

Везни

Както и при Девата, и тук ориста не се намесва много-много. Тя ги е лишила от благосклонността си съвсем във всичко, само че пък им е дарила един голям плюс. Още при раждането им звездите са надарили Везните с нереална прелест и харизма. Това неустоимо омагьосване ги избавя от крушение, оказва помощ им в любовта и просто им носи шанс.

Скорпион

Възнаградени са с голяма мощ от природата, и с огромен шанс, какъвто никой различен от знаците не има. Вижте единствено какъв брой ловко заобикалят проблемите в комплицираните обстановки. Ако в офиса ви падне бомба, Скорпионът ще е единственият, който ще оцелее. Ако пък настане краят на света, на него ще се падне честа да дава отговор за възобновяване на популацията на Земята.

Стрелец

Толкова доста им върви във всичко, че не е нужно да вършат и най-малкото изпитание. Достатъчно е просто мощно да си пожелаят нещо. Ще мине малко време - не кой знае какъв брой дълго, и те ще видят първите плодове на своите фантазии. Спокойно може да им завидим, тъй като шансът им освен е съпоставим с този на Овните, а и в някаква степен даже ги превъзхождат.

Козирог

Попитайте който и да е Козирог дали му върви и незабавно ще получите негативен отговор. В личните си очи хората от знака са страдалци и би трябвало да вършат всичко сами, само че в действителност е тъкмо противоположното. Съдбата непрекъснато им дава късмет да победят или да заемат добра позиция на работата си. В любовта също имат огромен триумф, само че най-често не го виждат или пък не умеят да се възползват от възможностите си.

Водолей

Още едни любимци на ориста. Водолеите обичат да рискуват и по тази причина Фортуна ги награждава с победи и ги води към триумфи. Представителите на зодията постоянно са крачка напред и знаят повече от останалите, което им дава огромно преимущество пред конкуренцията. Как съумяват да го реализиран обаче, остава незнайно за близките. Тайната очевидно се пази единствено от звездите.

Риби

Успехът ги застига толкоз постоянно, че в подмяна Вселената съвсем постоянно взима нещо от тях. Затова не може да се каже, че не им върви, само че пък и мъчно ще ги наречете любимци на Фортуна. Ако ги питате, ще ви се оплачат, че животът им е цялостен с трудности, само че тайничко ще премълчат за ударената преди дни облага от
лотарията, въпреки и неголяма.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР