И това ако не е жива гавра, здраве! След като

...
И това ако не е жива гавра, здраве! След като
Коментари Харесай

Пълна гавра: Валерия Георгиева взига сватба, но не с Евгени!

И това в случай че не е жива подигравка, здраве! След като си поигра на влюбена с Евгени Генчев, единствено и единствено да си начеше егото и да завоюва " Ергенът ", Валерия Георгиева се кани да се омъжва. Само че... не за Генчо. И никак не я вълнува дали ще го нарани или ще го направи за смях и на обичаните си кучета.

Знаем, че от известно време двамата с пианиста освен не се появяват на никое място дружно като всички естествени влюбени, само че и са спрели да се следват в мрежите. Нищо! Все едно не се познават...

Има обаче и друго - момчето, с което Валерия нахално се натискаше на рождения си ден, а отблъскваше Евгени, се оказва неин съкровен другар и до през днешния ден. Въпросният Николай Антонов, който нашумя около ЧРД празненството й, несъмнено е симпатяга и е взел акъла на кучкарката.

Преди дни Вал беше на женитба и се похвали с щастлива усмивка, че се е наредила за букета и го е хванала. " Ще се женяяя... ", смее се веганката, а близки до нея разкриха, че в действителност е споделяла това си предпочитание с другари.

" Абе, чудак си е Валерия и който я познава, го знае чудесно. Не е лесна за издържане, само че с Евгени пък хептен не се получиха нещата. Тя и не беше толкоз влюбена, да си го кажем почтено... Още до момента в който беше в имението за фотосите, си имаше усеща към Николай, а като свърши предаването му се обади незабавно ", разкриват осведомени.

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Ергенът имението Николай Антонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР