И Тошко Йорданов изрази мнение, че този служебен кабинет е

...
И Тошко Йорданов изрази мнение, че този служебен кабинет е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС

И Тошко Йорданов изрази мнение, че този длъжностен кабинет е на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Кабинетът е подобен, благодарени на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев, които направиха промени в Конституцията, орязаха пълномощията на президента и сервираха длъжностен кабинет на ГЕРБ-ДПС, съобщи Българска телеграфна агенция.

Йорданов изрече мнението си за състава на служебния кабинет преди началото на съвещанието на краткотрайната комисия за следствие на корупционните практики в Агенция " Митници " и възможната роля на Асен Василев в тях.

Тошко Йорданов разяснява, че ГЕРБ „ не са луди да откажат нещо, като им дадат “. Относно канала за контрабанда на цигари и ролята на Никола Николов-Паскал Йорданов уточни, че този канал не се е появил в последните три месеца, само че обстоятелствата, с които представители на „ Продължаваме Промяната “ евентуално са били забъркани в него по тази причина има доказателства. Оттам нататък си има прокуратура и разследване, които би трябвало да ревизират всичко обратно. Каквото можем ще създадем, добави Йорданов, който е и ръководител на комисията.

В рамките на днешното съвещание комисията ще изслуша ръководителя на Държавната организация „ Национална сигурност “ и служебния финансов министър. За обезпечаването на реда в залата са участват квестори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР