„И тогава Владимир може да бъде заменен от още по-твърдолинейн

...
„И тогава Владимир може да бъде заменен от още по-твърдолинейн
Коментари Харесай

The Sun: Яростни руски генерали са в състояние да елиминират Путин, представяйки смъртта му като сърдечен удар

„ И тогава Владимир може да бъде сменен от още по-твърдолинейн водач, който може да изпрати войски назад в Киев “, счита той.

„ ФСБ (руската работа за сигурност) счита, че Путин би трябвало да бъде отстранен, тъй като той е смекчил дейностите си към Украйна, по-специално изтегли войските от Киев и се концентрира върху Донбас “, сподели специалистът.

Според него Федералната работа за сигурност и Главното разследващо ръководство имат опцията да отстраняват президента и могат да подхващат такива ограничения, в случай че видят, че въоръжените сили на Руската федерация губят позиции в регионите на Донецк и Луганск.

На Владимир Путин може да бъде подложен ултиматум: оставка или гибел. Британският академик акцентира, че е елементарно хората в Русия да бъдат уверени в инцидентната гибел на Путин, защото управляващите съумяха да осъществят такава измама с генералния секретар на Съюз на съветските социалистически републики Леонид Брежнев и други комунистически водачи през 70-те години на предишния век.

„ Те са задоволително умни, с цел да го създадат. Ако искаш да направиш дворцов прелом, би трябвало да го направиш безшумно и да го запазиш в загадка “, показа Робърт Тронтън, а това, че по телевезията все по-често се приказва, че Путин е болен, било мощен сигнал.

Експертът обаче се опасява от сходен сюжет, защото след военния прелом Русия може да бъде управлявана от още по-жестока персона, по-опитна във военното изкуство. Той уточни като едни от най-вероятните претенденти началника на Генералния щаб Валери Герасимов и шефа на ФСБ Александър Бортников.

Анализаторът се притеснява, че новият водач ще употребява нуклеарно оръжие и ще изтрие украински град от лицето на земята.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР