"И тогава, и сега го казвам - не мога да

...
"И тогава, и сега го казвам - не мога да
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: И в момента ме канят в политиката, но на два ринга не може да се играе

"И тогава, и в този момент го споделям - не мога да бъда изкушен нито от политиката, нито от каквото и да е. Моето прелъщение е да бъда само в България, тъй като това е моята татковина. Спрях се, тъй като не обичам нещата се случват бързо и да е прибързано. Ние елементарно можехме да създадем партия, съвсем всичко беше готово. За мен не е значимо аз да вляза в политиката, значимо е да има смисъл от това нещо ", съобщи пред Bulgaria ON AIR най-хубавият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев.

Според него на два кръга не може да се играе.

"Винаги съм бил човек на правила, човек, който когато прави нещо - го прави, както би трябвало, или въобще не се занимава. Не обичам неща, които се вършат едвам отбием номера. Канили са ме доста пъти в политически планове, от години наред ме канят, в това число и сега. Може да ме притегли план, който е мощен и е в интереса напълно на България. Виждате днешната обстановка в политиката - българинът е отчаян, политиците са като напълно настрана ядро от българския народ ", разяснява Пулев.

По думите му най-важната институция у нас - Народното събрание се е трансформирал в говорилня и естрада за реклами.

"Хората виждат и схващат всичко, и точно поради това те са обезверени. За страдание, физическите саморазправи в Народното събрание стигнаха дъното. Това са кавги, които не отиват на тази институция и на тези хора, които са сложени от народа там. Депутатите са безотговорни и се трансформира в игра кой кого да надцака. Всичко това, което се случва, връща България обратно ", безапелационен е най-хубавият ни боксьор в тежка категория.

"Спортистите ни упражняват в мизерни условия за днешната реалност, в случай че съпоставим с Германия и Съединени американски щати. Всяко едно такова нещо демотивира състезателя. От финансова позиция на доста от тях им е мъчно. Това беше една от аргументите да не отида в националния тим. Във всеки един бранш в България е по този начин - безспорен безпорядък и никакъв професионализъм ", призна Кубрат Пулев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР