И тази зима започна да се конкурира с миналата зима,

...
И тази зима започна да се конкурира с миналата зима,
Коментари Харесай

Проф. Рачев блесна в ефир: Вижте ги! Здрави хубави дами, правят си баня. Карнавал на моржовете

И тази зима стартира да се конкурира с предходната зима, която е втората по топлота зима, откогато се водят метереологични наблюдения. Да, ще има захлаждане, само че на фона на тези 20 градуса от отминалите дни. Това съобщи проф. Георги Рачев в ефира на bTV.
На картата на Свети Валентин нищо ужасно не се обрисува – и навън, и на закрито. Ще усетите неповторимото човешко възприятие, наречено обич, направи сантиментален анонс за утрешния празник климатологът.
Иначе над България се открива едно антициклонално време – полуоблачно, с малко слънце, с оптимални температури – двуцифрени. А сме още средата на февруари.
В Родопите през вчерашния ден имаше доста превалявания, през днешния ден обаче ще бъде друго – на всички места е топло, нямаше сутринта и негативни температури, с изключение на по върховете. Единственото място, където валеше сутринта, това беше Бургас.
В София ще е 10-12 градуса. Отново високи температури. Много топло време се обрисува.
В Боровец също е хубаво времето. Сравнително топло е, температури от 3-4 градуса, в сряда ще е най-студено.
В Златоград имаше по-осезаеми превалявания, само че понижават. Продължава да бъде относително топло и там. Вчера гледах поречието на реките Върбица и Арда – реките се пълнят.
Така че ще произвеждаме на ниска цена ток, който ще ни го продават скъпо!, заключи проф. Рачев, представен от Блиц.
В Шабла ще е като сред малките врати на супергигантски слалом. Правя леко отклоняване, тъй като тематиката е огромна и неуместна – да избираме сред перки или туризъм. И най-важното – те щели да бъдат навътре… Абсурдно е!
Целият ток би трябвало да бъде изваден на брега, да има подстанции, кабели, а за това никой не повдига въпроса.
Иначе ще е топло и към морето, към 6-7 градуса. Вятърът също ще намалее.
В Горна Оряховица съвсем нищо значително. В сряда не ми е доста ясно по какъв начин ще се получи този дъжд, който ми го дават сътрудниците на картата, само че е изцяло допустимо.
Във Видин пък ще е още по-топло. Дай Боже да се прекъсне тази седемгодишна традиция да е по-хладно през март.
И да приключим с едни здрави хубави дами на една хубава възраст – това е от Балтийско море и те си вършат баня. Направили са си един карнавал на моржовете. Здраве и нахилени физиономии!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР