И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 23-29 октомври: време за ново начало и прекрасни моменти

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза, направена от нашия астролог Бистра Копанарова , а точно какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 4 до 10 септември).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През актуалната седмица вашият планетен шеф Марс минава от Дева в знака на Везните. Заедно ще е с Венера, и то във вашия седми дом, обвързван с партньорствата –целесъобразно ще бъде да обърнете по-голямо внимание точно на тази сфера от живота си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Телец

За вас времето ще е удобно за реализиране на баланс и хармонични връзки най-много с сътрудниците на работното ви място. В партньорските си взаимоотношения през интервала е допустимо да вземете някои решения, както и да допринасяте те да се развиват.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Близнаци

За вас актуалният интервал е подобаващ за работа, вследствие на чието осъществяване е евентуално пред вас да се отворят нови доста положителни благоприятни условия. През актуалната седмица може да се занимавате сполучливо с нови планове, с всевъзможни креативен каузи, а тези от вас, за които тематиката е настояща – и с изкуство.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Рак

През интервала, надлежно през актуалната седмица, ще регистрирате най-висока интензивност по линията на любовния си живот, както и по тематиката за децата, в случай че тя е настояща за вас. Някои от вас може да се влюбите или просто да преживеете прелестни моменти с обичани хора.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Лъв

През тази седмица настава добър за вас интервал както по отношение на обстановката в дома ви, по този начин и поради основаването на нови удобни благоприятни условия във връзка с работата ви. Ще проявявате интензивност в срещите и диалозите си, при основаването на нови контакти, както и при образуване по-скоро на къси в сравнение с далечни пътувания.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Дева

През сегашния интервал може да отбележите по-висока интензивност в срещите и диалозите си, да изградите нови скъпи контакти и да се заобиколите с качествени персони. През седмицата ще се радвате на хармонични връзки – както с индивида до себе си, по този начин и в бизнеса си, в случай че работите с сътрудници.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Везни

Настоящата седмица за вас ще стартира с прекосяването на Марс във вашия знак – може да очаквате активизация, повече работа, професионални задължения и като цяло – по-голяма динамичност.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Скорпион

Още от началото на седмицата ще имате късмет да се изявите и да блеснете с качествата си. Откриват се положителни благоприятни условия да надграждате, да се развивате и да изявявате себе си по най-верния и истинен метод.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Стрелец

През актуалната седмица обърнете по-голямо внимание на приятелите си. Отношения или работа с хора в чужбина, както и пътувания биха се развили сполучливо. Ако изпитвате предпочитание да стартирате образование, моментът също е добър да се впуснете в сходно начинание.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Козирог

За вас през интервала ще се откриват и ще се множат новите и положителни благоприятни условия във връзка с професионалната ви реализация и на кариерата, която градите – този въпрос постоянно е изключително настоящ за представителите на вашия знак.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Водолей

Периодът, а и актуалната седмица за вас са подобаващи дни за пътувания, за контакти или работа с чужденци; допустимо е да изградите нови и скъпи връзки, както и да започнете някакво влиятелно образование, което ви е забавно.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Риби

През актуалната седмица най-добре ще се разбирате с индивида до себе си в персонален проект. Ако участвате в бизнес съдружия, там също ще се основат удобни условия. Уместно е да посветите времето си на занимания с логика на психиката, да се задълбочавате и да вниквате в същността на нещата, в връзките, които поддържате, или в обстановките, в които попадате.

Какво още чака предст авителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР