И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 10-16 септември: за едни ще има много емоции, а за други спокойствие

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 10 до 16 септември).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица за вас ще е от изгода да забавите малко темпото, да наблюдавате протичащото се към вас и да анализирате душевните си прекарвания. Тези наблюдения ще ви оказват помощ да си извършите равносметка къде сте се справили и какво не сте съумели да постигнете.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Телец

Тази седмица за вас ще бъде изпълнена с страсти. Здравият разсъдък, с който по този начин се гордеете, ще отстъпи пред мощните усеща, а учтивостта, която е ваша отличителна линия, може да бъде изместена от откровеност, с която ще изненадате и близките, и самите себе си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Близнаци

Тази седмица ще стартира за вас умерено. Възможно е да ви липсва задоволително сила, по тази причина е добра концепция да се отдадете на отмора или да се захващате с неща, за които не изискват огромни старания. Ако имате опция, разходете се или прекарайте известно време в уединение – ще ви подейства добре.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Рак

Предстои ви наситена с доста страсти седмица, в която пред вас ще се открие опция да израснете личностно или духовно, да започнете нещо ново – изобщо, да се случи нещо в действителност положително за вас, за което още не подозирате, че следва.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Лъв

Тази седмица ще е изключително удобна за любовния ви живот. Ако не сте обвързани, излизайте по-често и се срещайте с хора – нищо чудно някой да притегли интереса ви. През почивните дни в любовта са вероятни вълнуващи срещи и изненади, а и вие самите ще изпитвате предпочитание да флиртувате и ще търсите компания.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 цвете букет pxhere.com

Дева

В началото на тази седмица е допустимо да се чувствате напрегнати, комплицирани, разсеяни. Лесно ще излизате от равновесие – даже да се пробвате да скриете това от близките, най-близките ще схванат, а и себе си не бихте могли да излъжете. През идващите дни разумното мислене няма да е най-силната ви страна.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Везни

През тази седмица вниманието на доста от вас ще бъде заето с изясняване на значими взаимоотношения. Може да е връзката с партньора/партньорката ви, само че не е изключено да става дума и за настоятелен взаимоотношения, които имат значимо значение за кариерата ви и за бъдещото ви професионално развиване.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Скорпион

През тази седмица е добре да бъдете по-предпазливи и да отстоявате по-упорито позицията си, защото е допустимо някой да се пробва да злоупотреби с вашето доверие и с добрината ви. Умението да поддържате връзка и да водите договаряния при положение на нужда ще се трансформира в причина за позитивния процес на събитията.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 цвете букет pxhere.com

Стрелец

През тази седмица надали някой или нещо може да ви спре да извършите това, което сте си наумили. Ще имате възторг за работа, ще преследвате задачите, които сте си сложили, а и ще бъдете много изобретателни: ще ви хрумват нови хрумвания.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Козирог

През тази седмица душевните ви прекарвания ще бъдат изключително наситени. Ще бъдете подтикнати да обърнете взор във вътрешността, към вътрешния си свят, вместо да се вторачвате в това, което се случва край вас. Дори в някои от дните да не сте в най-хубавото разположение на духа, може да се възползвате от интервала.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Водолей

Очаква ви прелестен и спокоен интервал – седмицата ще бъде такава най-много тъй като имате положителна настройка към протичащото се, а и поради благоразположението ви към близките. Ще установите, че по-лесно притегляте това, което ви е нужно, без значение дали става дума за внимание, пари или поддръжка.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Риби

През тази седмица прекарванията ви ще зависят най-много от това защо ще решите да изразходвате силите си. Ако употребявате силата си, с цел да поддържате непременно равновесието в основала се преди обстановка, която не ви носи нищо положително, само тъй като сте привикнали с нея или тъй като сте си навили на пръста, че желаете тъкмо това, нищо чудно да изпуснете шанса си да извършите позитивна смяна.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 цвете букет pxhere.com

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР