И тази седмица игрови студиа предлагат безплатно пробване на техни

...
И тази седмица игрови студиа предлагат безплатно пробване на техни
Коментари Харесай

Ubisoft и Square Enix с безплатни акции на свои игри

И тази седмица игрови студиа оферират гратис пробване на техни заглавия. Седмицата е в средата си, само че безплатните интервали към този момент започнаха – за Deus Ex: Mankind Divided и South Park: The Fractured But Whole – акции, проведени от Square Enix и Ubisoft.

Ако не сте играли към момента последния Deus Ex, в този момент е време да го извършите, като посетите страницата на играта в Steam. Безплатният интервал е в действителност къс – до 27-ми, само че пък е задоволителен да вземете решението да си я закупите, като се възползвате от специфичното понижение на нейната цена, което важи за интервала на акцията. Става дума за понижение със 75%!

Играта излезе предишното лято и несъмнено не получи упования банкет след приветстваната от геймъри и медии Human Revolution.

Отделно от Square Enix, Ubisoft желаят да ви привлекат към щурото премеждие South Park: The Fractured But Whole. Играта излезе преди десетина дни и получи по-скоро смесени ревюта, само че вие ще може да се уверите в качеството ѝ сами. Става дума за гратис демо, което включва единствено първия час от играта. Важи единствено за PS4 и Xbox One. Ако ви е харесало това, което виждате и си закупите заглавието, целият напредък, изработен от вас ще се трансферира в главната игра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР