И тази година в Игри на волята“ ставаме свидетели на

...
И тази година в Игри на волята“ ставаме свидетели на
Коментари Харесай

Кой изявен стратег от предишен сезон е подготвял Виолета за „Игри на волята“

И тази година в „ Игри на волята “ ставаме очевидци на зрелищно шоу, в което обществената игра и тактиките са не по-малко значими от физическата мощ и ловкостта на арената.

След епизода през вчерашния ден две дами се оказват в центъра на събитията , които чакаме да се развият тази вечер в ефира на NOVA. Това са притежателят на организация за недвижими парцели във Флорида Виолета и нейната щерка Денислава , която се пребори за мястото си в племето на Старейшините след напрегната борба нощес.
                             

В момента ориста и съставът на Старейшините са в ръцете на майката и дъщерята, а Виолета към този момент на няколко пъти даде поръчка, че е същински пълководец и смел състезател.

Докато чакаме да разберем кого от племето двете дами ще изпратят в Чистилището , стана ясно, че един от най-изявените стратези във всички сезони на „ Игри на волята “ е подготвял Виолета за обществената игра.

Това е Неделчо Богданов от сезон 3 – един от най-подготвените стратези, плувци и пъзелисти, взели участие в шоуто.

 игри на волята неделчо NOVA

Именно той беше индивидът, който мислеше за обществената игра, използваше обединенията в своя изгода, а и се представяше доста добре в борбите на арената.

В момента Неделчо има подкаст в YouTube дружно с различен участник от „ Игри на волята “ 3, Туджаров, където в компанията на други играчи разискват най-интересното в шоуто.

Зрителите към момента помнят Неделчо като един от участниците, които най-смело действаше стратегически. На всеки съвет на племето на Бойците аниматорът и режисьор от Несебър ловко пресмяташе мислено накъде отива гласуването – нещо, което постоянно убягва на доста играчи.

В неделя в подкаста си той разкри, че е съветвал Виолета по какъв начин да построи тактиката си в обществената игра.
                             

В „ Надкаст “ водещите обсъждаха последните събития в шоуто с Андрей Гридин и Неделчо призна, че се радва, че Виолета е била номинирана и се е борила за оставането си в шоуто предходната седмица.

„ Ние доста коментирахме още на първата седмица да я пратим на борба “, изясни той.

До първата-втората седмица отидеш ли на борба , се разграничаваш чисто сценарийно от типажа на Жени “, е логиката на Неделчо.

Той разясни, че е считал, че в случай че Виолета играе играта стратегически, само че не върви на борби , е застрашена да бъде сравнявана с Евгения Джаферович от предишния сезон. Тогава тя беше една от най-силните дами и основател на женската коалиция в племето на Безстрашните.

„ [Така] ставаш войник “, изясни още Неделчо.
                             

Според него, в случай че Виолета не се бе явила на борба за оцеляване, над облика ѝ постоянно е щяло да тежи обвиняването, че се е криела и не е желала да излезе на арената.

„ И на Жени това ѝ тежеше “, счита още Неделчо.

В последна сметка Богданов има вяра, че ситуацията на Виолета в племето на Старейшините не е неподходящо и има вяра, че отсега нататък други играчи от племето ще бъдат изпращани на елиминационни борби, откакто тя към този момент се потвърди като мощен състезател.

Туджаров от своя страна изрази мнение, че Виолета е сама против всички измежду Старейшините. Как обаче ще се пренаредят връзките в племето след идването на Денислава, следва да разберем.
                             

В момента всички чакат Денислава да преобърне ориста на племето на Старейшините. Ако до момента майка ѝ беше в неизгодна позиция против обединението на мъжете, то с пленяването на Момчил и идването на Денислава, нещата наподобява ще се преобърнат изцяло.
 image2_16x9.png Задава се годината на Дървения Дракон: какво да чака всяка зодия от 2024 съгласно китайския хороскоп На фокус
В момента феновете гадаят дали Виолета ще си отмъщава на мъжете, изпращайки  някого от тях в Чистилището, или ще избра да се освободи от някой слаб състезател, пък било това и жена.

Все отново е повече от ясно, че Виолета е много борен и самоуверен  играч, който е квалифициран физически и има тактика и психическа резистентност – все качества, които подсигуряват, че може да стигне много напред в шоуто.

Какво ще решат майката и дъщерята и кого ще изпратят при Изгубените, следва да разберем тази вечер от 21 часа в ефира на NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР