И тази година традицията повелява – февруари е месецът на

...
И тази година традицията повелява – февруари е месецът на
Коментари Харесай

10 любовни писма носят награди: Габриела Костадинова

И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А създатели на любовните текстове през 2021 година сте самите вие.

Ние ви подаряваме естрада да поздравите своя любим/любима на страниците на уеб страницата ни в писмо, което персонално и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински усеща, събрани в лист от 1 до 10. С половинката си имате ваши смешки, обръщения, обичани места и прекарвания. Направете писмото същинско и ваше.

 Габриела Костадинова

Когато се запознахме, преживявах най-голямата рецесия в живота си – бракоразвод след 5 години брак. Бях едно кълбо от нерви, незнаеща накъде да поема, коя съм аз и какво да върша с живота си.

Ти ми даде цялата си обич и цялата си поддръжка, с цел да се възстановя и да стана отново естествена 30-годишна жена. Ти вярваше в мен и ме обичаше, даже и когато аз не се обичах.

Често те питах „ кажи ми какво обичаш в мен “, тъй като не имах вяра, че в мен има нещо, което да става за обичане, и се чудех какво намираш в мен и за какво още не си ме зарязал.

Тринадесет години по-късно към този момент не те запитвам какво обичаш в мен тъй като го знам и съм уверена в възприятията ти, само че желая да ти кажа аз какво обичам в теб

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР