И тази година стотици оферти за ниски цени примамват потребителите

...
И тази година стотици оферти за ниски цени примамват потребителите
Коментари Харесай

Как да пазаруваме разумно на “Черен петък”

И тази година стотици предложения за ниски цени примамват потребителите преди Черния петък. Много от акциите обгръщат освен стоките и услугите за продажба, само че и финансовите институции, до които някои хора прибягват, с цел да се възползват от отстъпките.

Съобщение от банка за авансово утвърдена сума за “Черен петък ” се изпраща към консуматори. За това заяви Габриела Руменова, създател на платформата „ Ние потребителите ”. Пред Дарик Руменова предложи при приемане на сходно известие, хората да не бързат да се тормозят, а при неизясненост умерено да се свържат с банката и да уточнят какво тъкмо се случва.

Съветът на експертите е да бъдем деликатни. Потребителите би трябвало да обръщат внимание на крайната цена, а не на размера на отстъпката.Важно е и да съпоставяме цените при другите търговци.

Напомняме, чепреди година търговците на дребно бяха изправени пред дефицит на артикули на фона на претрупаните пристанища и затварянията на фабрики поради КОВИД-19. За да се избегне попречване на тази обстановка, тази година те авансово натрупаха складови наличия, което пък ги изложи на риска от презапасяване в миг, когато потребителите свиват разноските си.

През последните месеци търговците реализираха прогрес в освобождението от непотребните складови количества, създавайки удобни условия за ловците на предложения при доста категории артикули, в това число електроника, артикули за дома и облекло.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР