И тази година ще я запомним с наистина велики филми,

...
И тази година ще я запомним с наистина велики филми,
Коментари Харесай

Най-добрите филми за супергерои в последно време и тези, които чакаме с нетърпение

И тази година ще я запомним с в действителност велики филми, като сме уверени, че конкуренцията за Оскарите и всички предшестващи награди ще бъде същински оспорвана. А още по-готиното е, че огромна част от тези доста положителни филми излязоха в последните месеци.

И по този начин: в случай че се чудите с какво да разнообразите празничното ядене през тези дни, ето някои филми за супергерои, които си заслужават. Както и такива, до чиито министър председатели остават броени дни. Защото кой няма потребност от малко суперсили по Коледа?

Виж още: ТЕСТ: Коледа не е това, което беше! Какво знаеш за модерното лице на празника? 

" Шан-Чи и легендата за десетте пръстена "

Филмът е от средата на ноември и е първият филм на Марвел с азиатски супергерой. С него концепцията беше киновселената да покори нови пазари, само че истината е, че се оправи сносно и с към този момент покорените. " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " би се харесал даже на хора, които не понасят герои като Хълк, Железният човек, Венъм и тн. 

" Ястребово око "

Да, тук става въпрос за минисериал, само че поради празничните ни цели - още по-добре! Той е напълно нов, от 24 ноември и още веднъж ни води в киновселената на Марвел. А " Ястребово око " дава доста значими отговори като да вземем за пример какво прави един супергерой, когато не избавя света. Е, отговорът е точно в този сериал. 

Виж още: Ако “Хари Потър ” се развиваше в България (и за какво е добре, че това не е по този начин!)

" Спайдърмен: Няма път към дома "

Филмът е по кината от 17 декември и към този момент чупи върховете. Той е значим освен тъй като още веднъж ни демонстрира един от най-класическите супергерои, Спайдърмен. Това е филмът, след който Том Холанд се зарече да си вземе отмора от киното. Много от Том Холанд, доста от Зендая, доста от Бенедикт Къмбърбач! Какво повече ни би трябвало? Е, несъмнено и Уилям Дефо, без който не сме сигурни, че може да се случи който и да е филм за Спайдърмен.

" Супермен и Лоис " сезон 2

Празниците не престават и след Нова година, а един от тях ще е на 11 януари, когато е премиерата на втория сезон ан " Супермен и Лоис ". Какво ще ни предложи новия сезон на сериала, следва да разберем, само че би трябвало да признаем, че ни хареса да гледаме за " дребните борби " на супергероите в този вид сериали. 

Виж още: Милионерска приказка на -15 градуса: Джорджина заведе децата на Кристиано Роналдо в Лапландия 

" Морбиус "

Нова година, нов филм на Марвел! Този път за един наш обичан върколак - Морбиус, който харесваме значително поради Джаред Лето. Премиерата на " Морбиус " е планувана за 28 януари съгласно IMDB. От филмовия откъс на кино лентата излиза наяве, че доктор Майкъл Морбиус се доверява на нетрадиционно лекуване, като по този начин придобива свръхсили.

Изображение: https://www.instagram.com/shangchi/
https://www.instagram.com/morbiusmovie/
https://www.instagram.com/cwsupermanandlois/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР