И тази година организацията Зонта клуб - София раздаде наградите

...
И тази година организацията Зонта клуб - София раздаде наградите
Коментари Харесай

Раздадоха наградите Жълта роза

И тази година организацията Зонта клуб - София раздаде премиите " Жълта роза ". По традиция розите статуетки отидоха при хора, които са съдействали за сбъдването на благородни дела. Сред наградените през днешния ден е вицепрезидентът - Илияна Йотова.


Бичът на нашето време е насилието. Казват го присъстващите на това награждаване. А статистиката го потвърждава. Всяка четвърта жена е жертва в личния си дом. Срещу цифрите се бори и организацията Зонта в България.
Магдалена Ралчева, президент на Зонта клуб - София: Смятам, че спасението е на първо място в нашето общество, в самите нас, в нас-майките, в това по какъв начин възпитаваме децата си.
И тази година поддръжка са получили надарени деца и хора в неравностойно състояние. А личностите, съдействали за някоя от идеите, през днешния ден получиха своята безконечна роза. Наградени с такава са вицепрезидентът Илияна Йотова, зам.-министърът на обществената политика - Султанка Петрова и певицата Кристина Димитрова.
Илияна Йотова, вицепрезидент: Това ще бъде първият предмет, който ще виждам като разтварям очи и ще си пожелая да бъда добра.
Кодът е жълт, с цел да насочи вниманието към себе си с едно обръщение:
Илияна Йотова, вицепрезидент: Да имаме нюх, очи и уши за хубостта и за хубавото в живота.
За да можем по-късно да го сътворяваме. Въпреки всяка тъжна статистика.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР