И тази година не се размина с, ехтящите клаксони и

...
И тази година не се размина с, ехтящите клаксони и
Коментари Харесай

Кои бяха известните абитуриенти тази година и какви тоалети избраха

И тази година не се размина с, ехтящите клаксони и радостните крясъци на новите зрелостници. Както всякога, по този начин и този зрелостници от цяла България ни впечатлиха със жанр и автентичност.

Тази година, измежду завършващите се оказаха и някои известни персони. Кои са те и какви тоалети избраха, следва да разберете!

Ивон Динева

 2362384


Дъщерята на Анелия порасна и се трансформира в нежна, млада дама. Годините минаха незабелязано и пристигна време за абитуриентския бал на красивата Ивон. За празника си тя избра дълга черна рокля с корсет, обсипана с пайети.

 2362386

Илиян Радев

 2362388


Гримьорът Илиян Радев разбуни духовете в мрежата, откакто от People of Sofia разгласиха негови фотоси от абитуриентския му бал. На фрагментите той е в грациозен костюм, черни ръкавици, бижута, грим и прическа и точно гримираното му лице събра спорни мнения във Фейсбук. От своя страна пък той споделя, че е желал да разчупи стандартите по отношение на грима и приканва да бъдем себе си и да изглеждаме по този начин, както считаме за добре.

Елеонора Иванова

 2362387


Талантливата певица от 4Magic Елеонора Иванова събра всички погледи с тази секси алена рокля рокля с дълбока цепка. Елеонора е една от най-красивите абитуриентки, които видяхме тази година, а нейни почитатели в мрежата я дефинираха като същински огън.

Катерина

 2362385


Дъщерята на Стефаня Колева също бе абитуриентка тази година. За своя празник тя заложи на екстравагантна рокля с ексцентрични елементи на раменете. Любопитен факт е, че бижутата на младата дама сa от марката на Ваня Щерева.

Бонус:

Алекс Богданска

 2362389


Абитуриентските трепети застигнаха и от дълго време приключилата Алекс Богданска. Моделът и инфлуенсър бе дама на бала на своя брат Милан. За да почете мотива му тя избра грациозен гащеризон с мрежести крачоли и брокатени влакна. А самият Милан наподобява неотразимо с това сако в блестящо синьо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР