И тази година не липсват атрактивни кандидати на местните избори.

...
И тази година не липсват атрактивни кандидати на местните избори.
Коментари Харесай

Снимки с мексиканско облекло: Кандидат за кмет стана хит в социалните мрежи

И тази година не липсват атрактивни претенденти на локалните избори. На места част от тях към този момент провокираха интерес в обществените мрежи. Такъв е казусът с Мария Джуркова от Пещера.

Назначават сe 265 общински изборни комисии

Снимките на Мария, привлекли интереса на хиляди в мрежата, са от Мексико и са снимани надалеч преди тя да се заеме с политика и да се кандидатира.

„ Местен ацтек облече цялата група в пера кожи и тотем, по този начин както ние обличаме в България чужденците с национални носии и забрадки “, споделя тя. 

Изборите за кметове и общински съветници ще бъдат ма 29 октомври

Джуркова споделя за себе си, че макар известността на мексиканските фотоси, тя е по-скоро човек на българщината. Направила е родово дърво на всички пещерски семейства да вземем за пример. Те са гравирани върху железни листове и включват всички родове от 1893 година

Създала е и „ пещерски шансове “, които разпраща по света.

Местните избори са най-сложни, показаха специалисти

„ Стихове от пещерски поети, съпроводени от рисунка на деца от Пещера, които имат за цел да се популяризират на няколко езика. В момента те се популяризират на 4 континента “, споделя Джуркова.

По различен план Мария Дуржкова, номинирана от „ Възраждане “, е пособия в основаването и на музика от локални музиканти.

Снимка: bTV

Снимка: bTV



И други партии са дали през годините своя принос с атрактивни претенденти за депутати и кметове . Антоанета Лазарова от Гаганица и нейната прическа бяха емблематични за Българска социалистическа партия.

Снимка: bTV

Снимка: bTV

А танцуващият брейк претендент за народен представител - за Движение за права и свободи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР