И тази година Гуинет Полтроу спази традицията за рождения си

...
И тази година Гуинет Полтроу спази традицията за рождения си
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу лъсна гола на 49

И тази година Гуинет Полтроу съблюдава традицията за рождения си ден, като още веднъж разгласява своя гола фотография. На 27 септември актрисата навърши 49 години и постна в Instagram кадър, на който лежи във вана, прикрила гърдите си с ръце.

Не е загадка, че звездата е последовател на йогата и здравословното хранене, с помощта на което може да се похвали с хубава фигура.

Миналата година за 48-ия си рожден ден тя показа фотос, на който е чисто гола в градината си.

Разбираемо, доста използваха обществената мрежа, с цел да поздравят русокоската. Сред тях беше и брачният партньор ѝ Брад Фалчък, с който се ожениха през 2018. Той похвали Гуинет за смелостта ѝ да унищожи стигмата по отношение на думата " вагина ".

" Тя е забелязала, че хората към момента реагират необичайно при споменаването на думата вагина и е решена да направи нещо по въпроса. Поне за няколко дни всички споделят тази дума ", написа Фалчък в Instagram. Той явно засяга свещта на Goop x Heretic, компанията на Полтроу, която е кръстена " This Smells Like My Vagina ". Тя беше изкупена като топъл самун.

Гуинет има две деца - Епъл (17) и Моузес (15), от някогашния си брачен партньор Крис Мартин, с който се разделиха през 2014. Брад също има две деца от предходния си брак - Исабела и Броди. В момента звездното семейство живее в имение за 4,9 млн. $, намиращо се в Монтесито, Калифорния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР