И талия обяви днес "незабавното" експулсиране на двама служители на

...
И талия обяви днес "незабавното" експулсиране на двама служители на
Коментари Харесай

Италия експулсира двама служители на руското посолство

И талия разгласи през днешния ден "незабавното " експулсиране на двама чиновници на съветското посолство в Рим, забъркани в шпионска спекулация, по отношение на която бе задържан капитан от италианските военноморски сили, а съветският дипломат Сергей Разов бе извикан за пояснения в италианското външно министерство, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Изразихме решителния митинг на италианското държавно управление и уведомихме за незабавното експулсиране на двама съветски чиновници, забъркани в този сериозен случай " на среща с съветския дипломат, написа в акаунта си във Facebook италианският външен министър Луиджи Ди Майо.

Кремъл съобщи през днешния ден, че се надява Русия и Италия да запазят позитивните и градивни връзки, макар ареста на съветски чиновник по отношение на шпионската спекулация, отбелязва Ройтерс. Руските управляващи обявиха, че не разполагат с никаква информация за аргументите и събитията за задържането.

Италианската полиция заяви по-рано, че е арестувала капитан на фрегата от италианските военноморски сили и съветски посланик, обвинени в шпионаж, откакто двамата бяха хванати при предаването на документи против пари по време на загадка среща.

Русия през днешния ден съобщи, че ще отговори реципрочно на изгонването на двамата съветски дипломати от Италия, заяви организация Интерфакс, базирайки се на съветски народен представител. Руското външно министерство съобщи, че показва страдание за изгонването на двамата си чиновници и уточни, че това не дава отговор на равнището на двустранните връзки.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Киро, хайде да създадем нещо сантиментално довечера! - Добре, ще гледаме мача на свещи! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниГермания спря използването на препарата на „ АстраЗенека “ на хора под 60 годиниПричината е законът за правосъдната власт, влезнал в действие предходната годинаТой е задържан дружно с негови близкиСъюзът на университетите и колежите, който съставлява университетския състав назова паметника „ суетлив план ”Херцозите на Съсекс чакат момиченце, което съгласно букмейкърите ще се споделя ДаянаЗа 24 часа е арестуван синът на кмета на Панагюрище Никола БелишкиТе ще излязат дори по-евтино, тъй като страната купува на едро. Хиляди българи са затруднени кое по-напред да платят - сметките или лекарстватаПациентка споделя какви неща са към този момент невъзможни за нея поради заболяванетоВодачът на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов за целите на обединениетоЗаедно с Доньо Донев, Виктор Самуилов и Манол Манов издаваше паметния вестник „ Тримата простаци ”Премиерът напомни, че от на следващия ден, 1 април, порти още веднъж отварят театри, музеи, галерии, библиотеки, кина, фитнес центрове и спортни залиЗадържани са трима мъже, които преследвали животното с глутница кучета и го умъртвили с копия„ Нека да кажа ясно, че що се отнася до СЗО, всички хипотези остават на масата ”, съобщи ръководителят на СЗО Тедрос Аданом ГебрейесусАкварелист, гравьор и десинатор, той остава в международното изобразително изкуство като един от видните представители на така наречен Парижка живописна школаПроизводителите няма да могат да изпълнят всички поръчкиНяколко изследвания към този момент демонстрираха, че избрани разновидности на новия ковид може да преодолеят имунната отбрана, провокирана от антитела и ваксиниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР