И така, вече сте планирали сватбата и сте почти готови

...
И така, вече сте планирали сватбата и сте почти готови
Коментари Харесай

Къде да отидете на медения си месец: 10 места по ваш избор

И по този начин, към този момент сте възнамерявали сватбата и сте съвсем подготвени за нея. Какво ще кажете да решите, къде да отидете на медения месец, след формалната гала и тържествата?
Разгледайте тези 10 най-хубави места в света, с цел да видите, дали дават отговор на вашата визия за идеалното сантиментално бягство… Пък, кой знае, в случай че и финансовата самостоятелност не ви възпира, то може да стягате куфарите:

1. Малдивите
Чудесен избор, в случай че обичате пясък, слънце и плажове. Модерните, само че изцяло тихи Малдиви се смятат за идеалното място за бягство от света и са чудно кътче за търсене на усамотение. Ако се наслаждавате на лазурната океанска вода и лилавите нюанси на залеза. Насочете се към Индийския океан за релаксация след сватбата.
2. Бали
Бали е известен измежду младоженците, търсещи успокоение измежду природата. Помислете за варианти като Bukit, Ubud и Nusa Dua. Не забравяйте да подготвите стомаха си за азиатска храна в точния момент. Това ще е от изгода, с цел да не развалите медения си месец с малко кавга.
3. Сейнт Лусия
Островната страна Сейнт Лусия в Карибите е друга съвременна дестинация за меден месец. Жива растителност, синя вода и тропически питиета под високи палми. Така наподобява фантазията, която се трансформира в действителност. Не се изненадвайте, в случай че не желаете да се върнете от там.

4. Лейк Луиз, Канада
Канадското ледниково езеро Луиз е невероятна дестинация за млади двойки, изключително за зимен меден месец. През лятото е и доста картинно: зелено-сините води, измежду канадските Скалисти планини в парк Банф. Те ще останат в паметта ви вечно.
5. Тофино, остров Ванкувър
Въпреки че Канада нормално не идва на разум, когато мислите за сантиментални дестинации, Тофино на остров Ванкувър може да промени решението ви. Това е регион с дълги плажове и спиращи дъха залези на тихоокеанското крайбрежие.
6. Гърция
Гърция! И това е отлично място. Тази страна непрекъснато се подрежда в топ 10 дестинации за съвършен меден месец. Изберете: Санторини, Атина или Делфи? Гърция постоянно е привличала влюбени двойки като магнит.
7. Белиз
Искате ли екзотика? Отидете в Белиз! Съблазнителен, привлекателен и запалим. Така може в резюме да опишете тази дребна страна на полуостров Юкатан в Централна Америка. Гмуркане, тропически гори и невероятна дива природа. Пък, за какво не и романтика?
8. Флоренция, Италия
Ако предпочитате антична архитектура, приказната Флоренция е вашата дестинация за меден месец. Червените покриви и синьо-зелените планини ще бъдат паметен декор за пътешестване. Флоренция е идеална за влюбени двойки, които обичат да се разхождат из града и да се насладят на италианската кухня.
9. Таити
От десетилетия Таити е известна дестинация за младоженци. Сламени покриви, трогателен морски бриз и палми. Всичко това ще подари доста наслаждение и приятност. Отидете във Френска Полинезия на отмора. Възхищението е идеалната дума да опишете медения си месец, а това може да стане точно тук.

10. Кения
Въпреки, че Кения нормално не е в топ листата на дестинациите за меден месец, въпреки всичко би трябвало да помислите за тази алтернатива. Насочете се към естествения резерват Luisaba, където може да отседнете на сафари ранчо. Повярвайте, кенийската пустиня може да бъде доста сантиментална!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР