И така, от понеделник пак затварят бизнеси. Беше ясно, че

...
И така, от понеделник пак затварят бизнеси. Беше ясно, че
Коментари Харесай

Бимбалов: Имам две лоши новини за вас, уважаеми слуги

" И по този начин, от понеделник отново затварят бизнеси. Беше ясно, че ще стигнем до това. Епидемията е реалност и заплахата, която грози всички ни, е безспорна. Само че рисковият коктейл от здравна, икономическа и обществена рецесии не се управлява с популизъм, а с съответни ограничения.
Тези ограничения са композиция от две дейности – възбрана и поддръжка, по едно и също време. Затваряш бизнеси, само че се грижиш да не ги оставиш в блатото. Защото на следващия ден тези бизнеси ще би трябвало да продължат да са в положение да пълнят хазната ти с налози.
 Бимбалов: Днес жалбата ни влиза в съда, тъй като мълчанието пред беззаконието не е злато, а закононарушение Бимбалов: Днес жалбата ни влиза в съда, тъй като мълчанието пред беззаконието не е злато, а закононарушение
" Преди няколко дни, с едно БЕЗСМИСЛЕНО ОТВОРЕНО ПИСМО, ви срещнах с моя преден конфликт с " поддръжката " на ръководещата чиновническа гру...
Тази хазна, обаче, за нашите ръководещи е пещерата на Али Баба. Те инцидентно са попаднали са там и тъй като са цялостни имбецили, въобще не знаят по какъв начин тъкмо се цялостни. Инстинктивно знаят по какъв начин да я изпразват ", във Facebook.
" Продължавам да ви осведомявам по какъв начин върви моята борба с вятърните мелници на властта. Днес ще ви покажа (снимката по-долу) по какъв начин Министерството на Икономиката пази своята позиция пред Административен съд. Няма да ви разказвам отново, прочетете сами.

Ще усетите по какъв начин едни дебелокожи служители са си скъсали задниците да потърсят телето под вола, с цел да ни изхвърлят от една стратегия, която сякаш е основана да ни оказва помощ. Не просто не ни помогнаха да получим извоювана поддръжка в сложен миг. Напротив, направиха всичко допустимо да ни я лишават – щото просто не ги кефим.
 Здравните управляващи оповестиха локдаун за цялата страна Здравните управляващи оповестиха локдаун за цялата страна
Здравният министър проф. Костадин Ангелов оповести нови ограничаващи ограничения от понеделник (22 март), които да бъдат в действие за период от 1...
Имам две неприятни вести за вас, уважаеми прислужници. Първо, ние няма да се гътнем, тъй като постоянно сме оцелявали, макар вас. За разлика от вас, знаем по какъв начин да не си губим времето в пасианси.
И второ - аз самият няма да млъкна. Ще ви викам под носа. Докато не се разкарате. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР