И след втория мач от първенството, в който отборът не

...
И след втория мач от първенството, в който отборът не
Коментари Харесай

Шефът на "Лудогорец" пак емна съдиите

И след втория мач от шампионата, в който тимът не съумя да победи, управлението на " Лудогорец " атакува съдиите. Изпълнителният шеф Ангел Петричев даже разгласи, че клубът ще пусне тъжба против рефера Драгомир Драганов, който управлява семейството против " ЦСКА-София " (0:0) в неделя. Претенциите на " зелените " са за неотсъдена дузпа в края на мача за рискова игра на Раул Албентоса, изритал с бутоните в главата Клаудиу Кешерю.

" Във втори следващ мач не ни дават чиста дузпа. Ако това е феърплеят, за който се приказва, то той е срещу " Лудогорец ". А и не е единствено дузпата - играчите ми споделиха, че са спестени няколко червени картона. Има първи проблясъци на преднамерено съдийство ", заключи Петричев.

Недоволство от съдията изрази и треньорът Стойчо Стоев: " Става ми неприятно да приказвам за съдиите, само че в този момент ми е забавно какво ще обяснят за някои обстановки. Каратистки удар - експерти в тази сфера могат да му завидят на испанеца. Съдиите бяха близо и... нищо. Много са забавни тези апели за феърплей, само че откакто стартират мачовете, всичко се не помни. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР