И Силистра се включи в протестите на служителите на Затвори

...
И Силистра се включи в протестите на служителите на Затвори
Коментари Харесай

`И Силистра се включи в протестите на служителите на `Затвори и арести“

И Силистра се включи в митингите на чиновниците на „ Затвори и арести “ към Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ в страната.

В обедната си отмора чиновници на работа „ Арести “ и техни сътрудници от „ Охрана на правосъдната власт “ се събраха пред постройката на полицейското ръководство, с цел да споделят с публицисти паниките си.

Недоволството на работещите в бранша е предизвикано от смяната на работния им график от есента на предходната година, когато 24-часовите им смени станаха 12-часови, а това съгласно тях води до струпване на отмалялост и надлежно до понижаване на сигурността им, сподели Ивелина Цвяткова, член на синдикалната организация в Силистра.

„ Не доближават чиновниците, които са от надзорно-охранителния състав. Има нападнати сътрудници от арестанти. Сигурността е под всевъзможен най-малко и охраняването на нашия арест в Силистра “.

Обявено бе още, че чакат и покачване на трудовите си хонорари поради повишаването на живота у нас.

„ Последните двама млади напуснаха. В момента междинната ни възраст е 47 години. Няма млади, няма искащи, с тази заплата, с това раздрано работно време нямаш време за персонален живот “.

Това съобщи Стоян Великов, синдикален водач на работещите в работа „ Арести “ в Силистра.

Съобщено бе и че единствено за първото тримесечие на годината имат близо 400 часа ексклузивен труд и чакат той да скочи двойно за идващото тримесечие.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР