И ще ви задам един въпрос: Какво още трябва да

...
И ще ви задам един въпрос: Какво още трябва да
Коментари Харесай

Слави Трифонов пак се появи във Фейсбук

И ще ви задам един въпрос: Какво още би трябвало да се случи, с цел да разберете, че едни хора са лъжци?

Този въпрос зададе водачът на " ИТН " Слави Трифонов в собствен пост във фейсбук във връзка днешното изказване на президента Румен Радев за " Продължаваме промяната ".

" Сега ще ви пусна какво сподели през днешния ден президентът на Република България - Румен Радев. Само желая да отбележа, че президентът на Република България се избира мажоритарно и че сега той е политикът с най-голям рейтинг у нас. Т.е. на него най-вече хора му имат вяра.

Всъщност, поради това, което споделя президентът, падна държавното управление на Кирил Петков. Това е една от значимите аргументи, поради които се отдръпнах от обединението ", написа още Трифонов. 

Сега ще ви пусна какво сподели през днешния ден президентът на Република България - Румен Радев. Само желая да отбележа, че президентът на Република България се избира мажоритарно и че сега той е политикът с най-голям рейтинг у нас. Т.е. на него най-вече хора му имат вяра. Всъщност, поради това, което споделя президентът, падна държавното управление на Кирил Петков. Това е една от значимите аргументи, поради които се отдръпнах от обединението. И ще ви задам един въпрос: Какво още би трябвало да се случи, с цел да разберете, че едни хора са лъжци? А в този момент, апелирам видео.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР