и САЩ се договориха да не отварят границата поне до

...
и САЩ се договориха да не отварят границата поне до
Коментари Харесай

Пандемията остави затворена границата между Канада и САЩ

и Съединени американски щати се договориха да не отварят границата най-малко до 21-ми март заради пандемията. Това заяви канадският министър на публичната сигурност и изключителни обстановки Уилям Блеър, оповестява БГНЕС. Той изясни, че това е належащо за сигурността на хората от двете страни, поради продължаващата пандемия.
Канадско-американската граница бе затворена в среднощ на 21.03.20 година, наложена бе възбрана за всички незадължителни придвижвания на жители на двете страни , по-специално неразрешени са туристическите пътувания . Както сподели тогава канадският министър председател Джъстин Трюдо, тези ограничавания ще продължат, до момента в който страните не се уверят в сигурността на нормалния режим на придвижване на жителите през границата. Срокът на актуалното сходно съглашение сред Канада и Съединени американски щати бе до 21-ви февруари. Канада и Съединени американски щати имат най-дългата сухопътна граница в света с дължина от съвсем 9000 километра.
 Германия ще затвори границата с елементи от Австрия и Чехия Германия ще затвори границата с елементи от Австрия и Чехия
Германия ще забрани пътуванията от граничните региони на Чехия, както и от австрийския Тирол поради притеснителната вълна от коронавиру...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР