...И съм сигурен, че те не са повредени, защото към

...
...И съм сигурен, че те не са повредени, защото към
Коментари Харесай

Украински военен експерт: Най-малко две ядрени бойни глави от крайцера ”Москва” са на дъното на Черно море

"...И съм сигурен, че те не са развалени, тъй като към днешна дата радиационният декор там не е нараснал ", добави първият заместник-ръководител на Съюза на украинските офицери.

Инцидентът на борда на флагмана на съветския флот се случи на 13 април, информациите за това се появиха първо в западни и украински медии, съветските организации разпространиха информацията със забавяне от часове. На идващия ден бе доказано, че крайцерът е със съществени увреждания, които постановат да бъде изтеглен на буксир до Севастопол. Според версията на съветските управляващи крайцерът е потопен точно по време на тази интервенция, а като причина се показва бурно море.

Руското министерство на защитата удостовери, че е умрял единствено капитанът на " Москва ", а 27 души бяха оповестени за изчезнали.

Повече от несъмнено е, че Кремъл лъже. Според публицисти измежду изчезналите има и наборни бойци.Родители на моряци приканиха за истината за изчезналите им деца, които са били на потъналия съветски ракетен крайцер " Москва ". Кремъл обаче отхвърли да разкрие детайлности за жертвите, написа още moreto.net.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР