И с полиграф е трудно да се каже дали ще

...
И с полиграф е трудно да се каже дали ще
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Руснаците, които гоним, са изпратени от Путин на синекурни длъжности. Нищо няма да загубим

И с полиграф е мъчно да се каже дали ще има нов кабинет.Добре е да има настояща изпълнителна власт. Заради рецесиите, поради интернационалното състояние е належащо ново държавно управление, разяснява той опцията за кабинет в този мандат, сподели още той.

Станкушев разяснява и ситуацията в обществото: Хората желаят правдивост, има недостиг на религия в справедливостта. Хората са уплашени. Все по-малка е експертизата и все по малко образовани са днешните политически водачи. Всички партии на прехода си избиха елитите и те бяха сменени от кариеристи и номенклатурчици. И по тази причина има загуба на средства в инфраструктурни планове, корупция и така нататък, безапелационен е шефът на АКФ. Има функционално необразовани в администрацията, районите, локалната власт. Става все по-страшно. Издигат се по шуробаджанашки принцип, връзки. Всичко друго ще отшуми Това е ужасно, добави той.

От всички типове патриоти кой направи нещо потребно за договарянията с Македония Кои отидоха да кажат българската позиция в Брюксел. Всичко е показуха. Да се покаже по тв приемника - да уреди къщи за посетители, пет кораба със захар....

Двадесет и няколко % не знаят дали да гласоподават за Европейски Съюз или Евразия, а шестдесет и пет % не желаят да гласоподават. Каква е диагнозата?, попита и приключи той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР