И при БСП, и при ГЕРБ желаното се приема за

...
И при БСП, и при ГЕРБ желаното се приема за
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Не мисля, че се случва нещо драматично по отношение на протестите

И при Българска социалистическа партия, и при ГЕРБ мечтаното се приема за допустимо, което постоянно води до конфликт с действителността в един миг. Българска социалистическа партия ще се сблъскат с действителността по време на европейските избори, когато българските жители ще кажат кой желаят да ги ръководи. Това сподели пред Нова депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той беше безапелационен, че няма да се стигне до предварителни избори: „ Евроизборите са подобен излаз на напрежението, в който хората ще могат да кажат своето мнение в едни междинни избори в средата на мандата, тъкмо две години след предварителните парламентарни избори. Те са тези, които трансформират политическата ситуация”.

„ Когато Българска социалистическа партия поемат ръководството на страната, те придвижват своите вътрешнопартийни разделения на държавно равнище и въвличат цялата страна в тези кървави пленуми, които сега, в който Българска социалистическа партия ръководи, стават извънредно значими за страната. При Жанвиденовото време тези пленуми доведоха до банкрут на страната. Струва ми се, че те не се възползват от позицията си на съпротива, с цел да се приготвят същински за ръководството и да знаят какво да вършат, когато поемат властта ”, съобщи депутатът на ГЕРБ.

Биков разяснява и митингите в страната: „ Не мисля, че се случва нещо трагично във връзка с митингите, нито имаме някаква предреволюционна обстановка. Всеки има право да стачкува. Ние се отнасяме с схващане към всеки митинг и се опитваме и да решим проблемите, поради които протестират”.

През миналата седмица основният прокурор изиска депутатските имунитети на шестима членове на Народното събрание, а през вчерашния ден Елена Йончева направи изказване, че основната прокуратура е образувала дело по сигнал на Делян Добрев, Антон Тодоров и Тома Биков. Депутатът от ГЕРБ разяснява: „ Ние даже не сме си разрешили да кажем, че Елена Йончева пере пари, прави далавери и така нататък Казахме, че е подозрително, че тя взе участие с 5000 лв., съдружникът й взе участие с 350 хиляди лв. и най-после се оказва, че имат равни дялове във компанията. Казахме прокуратурата да го ревизира. Това, че е тръгнала прокуратурата да го ревизира е нещо разумно и обикновено. Ако няма от какво да се тормози, няма никакъв проблем. Същото важи и за нашия народен представител Борис Кърчев, който също го ревизират.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР