И през тази година не мина без раздели. Някои от

...
И през тази година не мина без раздели. Някои от
Коментари Харесай

Звездните раздели през 2018-а

И през тази година не мина без раздели. Някои от звездните двойки сложиха „ Край “ на любовните си взаимоотношения и поеха по собствен личен път. Кои са те и за кои 2019-а ще предложи ново начало вижте в редовете по-долу...

Дженифър Анистън и Джъстин Теру



В началото на 2018-а стана ясно, че акткрисата се е разделила с Джъстин единствено след 2-годишен брак. И двамата оповестиха, че решението им е по взаимно единодушие. Анистън и Теру твърдяха пред медиите, че остават доста положителни другари. Припомняме ви, че любовната им приказка стартира през август 2012-а, когато се сгодиха, а през август 2015 година си споделиха публично " Да ". Бракът обаче се оказа, че не е за тях и те не устояха дълго на фамилния живот под един покрив.

Карди Би и Офсет



Провокативната рапърка и Офсет се разделиха единствено година, откакто се ожениха. Новината заяви самата изпълнителка в персоналния си профил. " От известно време се пробвам да оправя нещата сред нас, само че очевидно пламъкът е изгаснал. Вече не сме дружно. Ние сме доста положителни другари и бизнес сътрудници и той е човек, с който постоянно желая да обсъдя значимите неща в живота си, само че в последно време сантименталната страна от връзката ни не вървеше безпрепятствено. Никой не е отговорен, просто се случва. Винаги ще има място в сърцето ми за него, тъй като е бащата на детето ми ", написа рапърката. Двамата минаха под венчило през септември 2017-а, а на 10 юли тази година се роди щерка им Кълчър.

Парис Хилтън и Крис Зилка



Богатата наследници се раздели с артиста Крис Зилка, който месеци преди раздялата подари годежен пръстен за 2 млн. $. Парис се срещна с 35-годишния Крис преди 8 години на празненство на премиите " Оскар ", само че те станаха двойка едвам преди две години. Раздялата и за тях се оказа неизбежна...

Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън



Младата изпълнителка към този момент не е дружно с комика Пийт Дейвидсън. Двамата се сгодиха през юни, само че през октомври скапаха годежа си. Допреди раздялата Пийт живееше в жилището на Ариана в Манхатън. Дейвидсън има биполярно разстройство и е приказвал доста пъти за болестта си. Какво тъкмо е поставило завършек на любовта му с певицата обаче по този начин и не стана ясно.

Бен Афлек и Линдзи Шукъс



Бен Афлек се раздели с продуцентката на шоуто " Saturday Night Live " Линдзи Шукъс, с която имаше връзка през последната година. Изглежда артистът никак не си губи времето, защото размени русокоската с 22-годишния модел на Playboy Шауна Секстън.

Алесандра Амброзио и Джейми Мазур



Ангелът на " Victoria's Secret " постави завършек на любовта си със своята половинка и то 10 години, откакто двамата се сгодиха. Красавицата получи пръстен от Джейми Мазур през 2008-а. За тези 10 години, през които бяха дружно, те по този начин и не озакониха връзката си. Двамата имат две деца - момче и момиче на 9 и на 5 годинки. Световноизвестният модел и предприемачът резервираха в загадка детайлностите към персоналния си живот и раздялата. След края на връзката им Амброзио пусна куп секси фотоси в персоналния си профил и се отдаде на пътешествия.

Кортни Кардашиян и Юнес Бенджима

39-годишната риалити звезда постави завършек на връзката си с 25-годишния модел. Той от своя страна незабавно се насочи към Мексико, където бе сниман да се забавлява с друга жена. Кортни и Юнес започнаха връзката си през 2016 година, която завърши бързо, като двамата изкараха публично дружно близо 2 години.

Крис Еванс и Джени Слейт



През 2016-а артистът стартира връзка със своята колежка Джени Слейт, с която към този момент не е дружно. Любопитно е да отбележим, че още през 2017-а двамата се разделиха за малко, след което още веднъж се събраха. Към днешна дата обаче те не са дружно. Този път дефинитивно. Актьорите споделиха, че са прекомерно разнообразни, само че това не им пречи да останат другари.

Черил Коул и Лиъм Пейн



Черил Коул оповести за раздялата си с Лиъм Пейн. Двамата си споделиха " Довиждане " след взаимно общуване, траяло 2 години и половина. Те имат и едногодишен наследник - Беър. Певицата сама заяви в персоналния си профил, че решението за раздялата е било мъчно. Близки до звездната двойка пък издават, че двамата не са съумели да преодолеят проблемите между тях.

Алиша Силвърстоун и Кристофър Джареки



Ето и още една разлъка през 2018-а. И то каква... Актрисата се раздели със своя брачен партньор след 13-годишен брак. Причината за развода са непреодолимите несъгласия, които са зародили в фамилната двойка. Според някои източници двамата не живеели под един покрив 2 години преди да подадат документи за бракоразвод. Семейството е разделило грижата по развъждането на 7-годишния си наследник. Алиша се омъжи за музиканта Кристофър през 2005 година, откакто преди този момент двамата бяха гаджета в продължение на 8 години. Изглежда обаче любовта мъчно може да продължи постоянно.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР