И през месец март Yettel продължава да радва своите клиенти

...
И през месец март Yettel продължава да радва своите клиенти
Коментари Харесай

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

И през месец март Yettel продължава да радва своите клиенти със специфични предложения. Всеки клиент може да се включи в играта “Петък с Yettel ” и да завоюва понижение за избрани артикули или преференциално партньорско предложение чрез промокод. В последния ден от всяка работна седмица в мобилната апликация на Yettel се появява банер, който води към виртуална скреч карта. Клиентите могат да играят еднократно и да изберат дали да се възползват от промокода, или да го подарят на собствен непосредствен, който също е клиент на телекома. Сред партньорските предложения, които могат да се паднат през този месец, са артикули и услуги на Praktis, Ozone, Biotrade, Vision Express, Intersport и Top Rent A Car.

Сред изненадите, които могат да се паднат в “Петък с Yettel ” през март, е 25% отстъпка за смарт телефон MOTOROLA Moto G84 5G 256GB, който разполага с ослепителен екран, огромна батерия и доста добра камера. Друга изненада е 20% по-ниска цена за Realme 11 Pro+ 5G 512GB, чийто екран е AMOLED, оперира с цели 12 GB RAM, а главната му камера е 200 MP.

За почналите да работят по лятната си фигура скъп асистент би бил HUAWEI WATCH GT 4 46mm Grey, за който може да се завоюва 15% понижение. Неговият типичен дизайн го прави колкото подобаващ за фитнеса, толкоз и за офиса. 15% е и отстъпката от HUAWEI FreeBuds 5i, които дават Hi-Res качество на звука, 42dB мултирежимно интензивно шумопотискане и до 28 часа живот на батерията с кейса.

Ако сте измежду късметлиите, които завоюват отстъпка за смарт устройство, не забравяйте, че с пакета услуги от Yettel всеки смарт телефон от портфолиото на оператора употребява 3 години гаранция, вместо общоприетите 2, а поръчките от са безвъзмездни за територията на цялата страна. Телекомът разполага и със личен оторизиран сервиз, който предлага професионална поддръжка, с цел да може потребителите да се любуват на устройствата си по-дълго.

От предложенията на сътрудниците в “Петък с Yettel ”  този месец потребителите могат да завоюват 20% отстъпка за слънчеви или диоптрични очила, рамки, лещи и други аксесоари от Vision Express. Спортните почитатели могат да останат прелестно сюрпризирани с промокод за 10% отстъпка на ненамалени облекла и обувки в Intersport. За всички, които обичат да четат, от Ozone са дали 20% понижение за е-книги или 30% за издадена литература на избрани издателства. 12% пък е понижението при резервация за кола чартърен в Top Rent A Car. В играта има и 15% отстъпка на артикули от строителния хипермаркет Praktis, както и за пълноразмерни артикули за грижа за кожата от някои серии на козметичния бранд Biotrade. В томболата се крие и отстъпка от цената на билетите за оперни конценти от SY11 Events.

Повече информация за изискванията на “Петък с Yettel ” можете да откриете на.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР