И през месец април зрителите в активна възраст (18-49 г.)

...
И през месец април зрителите в активна възраст (18-49 г.)
Коментари Харесай

NOVA категоричен лидер през април

И през месец април феновете в дейна възраст (18-49 г.) гласоподават най-голямо доверие на NOVA, както за своевременна информация по настоящи тематики, по този начин и във връзка с развлекателното праймтайм наличие.

Данните на пийпълметричните организации сочат, че NOVA продължава да е желана медия от гледащите телевизия фенове в дейна възраст (18-49 г.). Двете настоящи системи за премерване на телевизионната публика у нас (Nielsen Admosphere Bulgaria и GARB Audience Measurement Bulgaria) регистрират забележителното преимущество на NOVA по отношение на БТВ.



В изискванията на изключително състояние в страната феновете в дейна възраст припознават NOVA като благонадежден източник на информация.

Според данните за април, междинният аудиторен дял на новинарските излъчвания дружно с изключителните включвания излъчени по NOVA, сензитивно превъзхождат по аудиторен дял излъчванията на бТВ през месеца. По-висока зрителска оценка получават и утринните блокове „ Здравей, България “ и „ Събуди се “, както и следобедните публицистични излъчвания „ Плюс-Mинус “ и „ Неделята на NOVA “, по отношение на резултатите на наличието на конкурентната медия по същото време.

Вярна на своите фенове, NOVA продължава да предлага качествено развлекателно наличие, запазвайки настоящите праймтайм планове в програмата си през пролетния ефирен сезон. Предаванията в най-гледания часови пояс са желани от аудиторията в дейна възраст съгласно доставчиците на пийпълметрични данни в България. За следващ месец максимален зрителски интерес провокира осмият сезон на паметното шоу за звездни преобразявания „ Като две капки вода “, „ Hell’s Kitchen България “ превъзхожда в кулинарния род, а съботно-неделният праймтайм притегля с риалити формата „ Един за различен “.

Кирил Домусчиев: Няма нищо по-голямо от NOVA

Следвайки дълготрайния си ангажимент в поддръжка на българското кино и този сезон NOVA предложи премиерни български заглавия. Комедийният сериал „ All Inclusive “ се подрежда измежду най-успешните родни продукции тази пролет. На висок зрителки интерес се радват още сериалът „ Ягодова луна “, както и деветия сезон на здравната драма „ Откраднат живот “.

Всички основни праймтайм продукции на NOVA са със доста по-висок аудиторен дял от каузи на наличието на конкурентната медия по същото време, измежду феновете на възраст 18-49 години. Данните и на двете пийпълметрични системи красноречиво демонстрират, че първите 6 позиции в класацията на най-гледаните излъчвания от тази публика през месеца принадлежат на NOVA.



Внушително е количеството на видеогледанията на праймтайм наличието, генерирани в онлайн платформите на компанията. Според „ Гугъл Analytics “ надвишават 11,7 милиона видеогледания от началото на сезона.

Кирил Домусчиев: Кой споделяше, че Нова няма проверяваща публицистика?

Считано от 1 май 2020 година NOVA минава към премерване на телевизионната публика за всички канали от портфолиото на медията посредством услугите на „ ГАРБ Аудиенс Межърмент България “ АД.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР