И преди това ви казах, че искам отборът да бъде

...
И преди това ви казах, че искам отборът да бъде
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Много добър мач за нашия отбор, гол може да се вкара по всяко време

И преди този момент ви споделих, че желая тимът да бъде толерантен и да изчака до края. Видяхме, че имахме обстановки, в които имахме да отбележим преди този момент, само че в последна сметка футболът се играе на голове, без значение по кое време са маркирани. Това сподели Георги Дерменджиев

Българският първенец Лудогорец резервира живи очакванията си за превъзмогване на груповата фаза в шампионата Лига на конференциите, откакто стигна до трагичен триумф като посетител.

" Много добър мач за нашия тим. Контролирахме събитията и имахме повече положения, като се изключи няколко офанзиви на домакините ", сподели експертът.

Благодарение на триумфа " орлите " се изкачиха на 2-ото място в подреждането на своята група " Н " с актив от 9 точки, колкото има и състава на Фенербахче, само че турският гранд към този момент остава 3-и, защото. С тази гръмка победа пък датчаните оглавиха класирането с 10 точки.

" Изненадани сме от огромната победа на Нордселанд над Фенербахче в другия мач от групата, само че би трябвало да го приемем. В последния мач още веднъж ще играем за победа против датчаните ", добави той.

Големият воин за разградчани бе Матиас Тисера, който безусловно с последното деяние в мача донесе успеха за своя отбор.

" Работя крепко, с цел да се показва добре. Винаги би трябвало да съм добре квалифициран, и би трябвало да работя по най-хубавия метод, когато тимът се нуждае от мен. Много съм удовлетворен от успеха, тъй като отборът ог заслужаваше и тез итри точик са доста значими за нас ", разяснява футболистът на Лудогорец Матиас Тисара пред камерата на Българска национална телевизия.

В последния кръг след две седмици Лудогорец ще посрещне в Разград " тигрите " и при победа ще си подсигурява продължение напред в третия по мощ европейски клубен шампионат, а при удобен резултат от дуела сред Фенербахче и Спартак Търнава в Истанбул момчетата на Георги Дерменджиев могат даже да завършат групата като победител.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР