И преди сме ви разказвали за проблема на Емануела с

...
И преди сме ви разказвали за проблема на Емануела с
Коментари Харесай

Емануела не може да се спаси от преследвача си, впряга Интерпол! Певицата за COVID и руската ваксина

И преди сме ви разказвали за казуса на Емануела с Александър - нейният преследвач. Уви, разказахме ви този случай преди години, само че сагата продължава. Въпреки че певицата води дело против него, то непрекъснато бива отсрочено, тъй като обвиненият не се явява в съда.

Виж още: Горещо! Гришо и Лолита се награбиха из улиците на Мелбърн, папараци ги хванаха

 

" Този човек се крие! В България няма структури, които да прибират такива хора с заболели мозъци. Аз мога да се вардя, само че има хора, които не могат. Той продължава да ми написа в обществените мрежи, продължава да ме нападна. Не се е скрил по никакъв метод. Където мога, го препречвам, само че той не стопира ", оплаква се Емануела пред " България Днес ".

Виж още: Мария разкри дали е обвързана, ще се връща ли на сцената и планува ли дует със Софи Маринова

Именно тъй като органите не могат да открият Александър, делото няма никакво развиване. " Нито някой го е намерил, а съгласно мен и никой не го търси. Този човек може да върви и да тормози и други хора ", разяснява още тя и споделя, че въпросният преследвач даже е прострелял куче преди време.

Виж още: Секси извивките на Калина Кузманова: актрисата от " София денонощно " в съвършена форма след раждането

Преди няколко дни пък стана ясно, че юристите на Емануела търсят метод да разгласят Александър Воуг за търсене от Интерпол. Обвиняемият е разгласен за общонационално търсене на 3 декември предходната година, а една от версиите е, че той е напуснал страната преди да бъде разгласен за търсене. Емануела е споделяла, че манията на Александър се е развила през 2015 г. 

Междувременно певицата е споделяла, че е и подготвена да се имунизира, стига да може да го направи с съветската ваксина " Спутник ". Тя има и други условия - ще се имунизира, само че би трябвало да може по-късно да работи без да стои у дома и без да носи маска.

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficial1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР