И последното мъжко нещо, което Слави винаги е твърдял, че

...
И последното мъжко нещо, което Слави винаги е твърдял, че
Коментари Харесай

Петков коментира песента на Слави, посветена на Бориславова

" И последното мъжко нещо, което Слави постоянно е твърдял, че има към този момент го няма, виждам един човек в свободно рухване, който смъкна посредством гласоподаване на избор на съмнение личната си партия, човек за който няма смисъл да приказваме повече. " Така Кирил Петков отговори на въпрос на bTV за песента " Уморена кака Лена ".

За Слави Трифонов

" Той се провали като шоумен, като политик, да замахваш към жена – тя е доста мощна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари гръмък пестник назад към Слави и му сподели – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята ", добави Кирил Петков.

По думите му " Продължаваме промяната " се е обединила зад Лена Бориславова.

Напомняме, че Слави Трифонов написа в профила си във Facebook при шерването на " Песен за Лена ":

" Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за " Капитан Андреево " и за мафиоти, има и комизъм. Нека се посмеем дружно ".

За мандата

" Благодаря им, че не се направиха, че ги интересува ", сподели още Кирил Петков, откакто Народното събрание без спор отхвърли декларацията на Политическа партия, която беше изискване за внасяне на държавно управление с втория мандат.

" Няма по какъв начин да се съединяваш с хора, които дори не желаят да дебатират по главните проблеми. Благодаря им, че не се направиха, че ги интересува. Те просто през вчерашния ден ни споделиха: тези съществени цели, изобщо не желаеме да ги дискутираме ", разяснява Петков.

Той съобщи, че по този начин няма по какъв начин да се извърши със наличие надписът на Народното събрание " Съединението прави силата ".

" Това би трябвало да е мотото на 2023 година на здравите сили, на хората, които схващат какви са целите на България ", счита още Кирил Петков.

За Българска социалистическа партия

Петков съобщи, че не го е гняв, че Българска социалистическа партия не са го подкрепили, тъй като това е действителността.

" Българска социалистическа партия - почитание към тях, тъй като те споделиха, че няма да ни поддържат, тъй като не са съгласни с политиките ни по войната в Украйна ", уточни Петков.

За президента

" Нека забележим в този момент президентът на кого ще го даде. Ние сме подготвени с безусловно всеки да приказваме за политики ", добави съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Той счита, че " Продължаваме промяната " са свършили основополагаща работа с декларацията си и акцентира, че не са подготвени да правят отстъпка по съществени полезности, измежду които Изборния кодекс.

" Ние се движим от полезностите, от задачите и от целите. Ние не сме подготвени да вършим сделки под масата. Ето я декларацията, ето ги политиките, предложете нещо друго, само че това би трябвало да е тематиката ", счита още Петков.

За Стефан Янев

Той разяснява и партията на Стефан Янев, като той обърна внимание, че когато го е уволнил като министър на защитата не е казвал, че войната в Украйна, е война.

" Ние от диалог не бягаме. От това, което бягаме, е от подмолни сделки ", акцентира още някогашния министър председател.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР