И последният епизод от втори сезон на Пороците на Токио

...
И последният епизод от втори сезон на Пороците на Токио
Коментари Харесай

Може ли Пороците на Токио да има и трети сезон

И последният епизод от втори сезон на " Пороците на Токио " с Ансел Елгорт и Кен Уатанабе бе пуснат в HBO Max, тъй че към този момент знаем какво се случва в последна сметка и каква е развръзката.

" Пороците на Токио " - където истината за японската мафия се смесва с фикцията

Да, Джейк Аделстийн е действителен човек, както и Якудза, само че същински ли са историите му

Разбира се, няма да издаваме нищо, с цел да не скапваме кефа от гледането на някой, който към момента или не е гледал епизода, или сериала като цяло.

Но е реалност, че втори сезон даде отговор на огромните въпроси, които първи сложи. И най-малко с последния епизод не изглежда така като че ли може да забележим трети сезон, само че е доста евентуално и да бъркаме. Остава въпросът може ли " Пороците на Токио " да има и трети сезон?

Джей Ти Роджърс и Алан Пол, които са основатели на сериала настояват, че са измислили по какъв начин той да продължи с най-малко още един сезон.

Двамата споделят в изявление пред Collider, че имат концепция за трети сезон и по какъв начин тъкмо историята да бъде продължена. Но дали ще забележим нов сезон на  " Пороците на Токио " към момента не е ясно, тъй като Warner Bros. не са дали зелена светлина за него.

Вероятно ще би трябвало да изчакаме известно време преди да разберем ще има трети сезон на сериала, тъй като изминаха няколко месеца след края на първи сезон преди студиото да удостовери втори. А тогава беше ясно, че историята не е приключена и ще трябват най-малко още един сезон, с цел да разберем какво се случва в последна сметка.
 Mori JP Tower - новият най-голям небостъргач в Япония
Колко висока е новата най-висока постройка в Япония

Mori JP Tower се издига на...

Създателите на " Пороците на Токио "  обаче са оптимистични, че трети сезон може да стане действителност. Ако въпреки всичко Warner Bros. дадат зелена светлина за него, е изцяло допустимо фотосите да стартират още в края на тази година, само че по-голямата част от тях да се осъществят през 2025 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР