И последната маска в "Маскираният певец" вече е свалена, а

...
И последната маска в "Маскираният певец" вече е свалена, а
Коментари Харесай

Госпожицата победи Миро и Крисия в Маскираният певец

И последната маска в "Маскираният артист " към този момент е свалена, а изненадата бе освен за феновете, само че и за панелистите Мартина Вачкова, Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Най-непобедимият облик в продукцията на Магърдич Халваджиян се оказа гласът на Виктория Георгиева, певицата която ни показа две следващи години на "Евровизия ". Именно тя смъкна последна останала несвалена маска в сезона.

Всъщност Госпожицата бе единствената маска в шоуто, която няма изгубена борба от първото до последното предаване. Това значително породи намеци от страна на феновете, че няма инцидентни неща. Категоричната й победа бе пред останалите два облика, този на Носорогът, в чийто костюм се "криеше " Миро Костадинов и Гъбарко, който в последна сметка се оказа момиче - младата армия Крисия.

"Избутаха я до края тази Виктория! " - разясниха недоволни почитатели на "Маскираният артист " във Facebook. Провал цялостен на "Евровизия " и тук като отплата в този момент, доста нагласено ", захапаха тематиката и други, смятайки, че успеха й е нагласена. "Ужасно съм разочарована! Даже от отпадналите до в този момент маски имаше къде къде по-интересни. Тази девойка не ме сграбчи още от началото ", възмутени са някои, които не отхвърлят гения й на певица, само че пък настояват, че няма харизма и е скучна на сцената. "Пълен фалш, още през цялото време я бутаха да продължи напред, макар слабото й показване на всеки един лайф! Несъмнено, Крисия трябваше да бъде същинския победител ", на мнение са фенове на шоуто на Нова телевизия.

Многобройни бяха и позитивните мнения за Виктория, на които персонално тя отвърна: "Благодаря ви за поддръжката и красивите думи!ГОСПОЖИЦАТА получи хиляди благи мнения и точно те ме караха през последните три месеца да бъда още по-уверена в себе си и да не преставам самоуверено напред! Беше в действителност незабравимо и занимателно прекарване, което не мога да сравня с нищо друго. Очаквайте доста нови изненади от мен! Обичам ви!! И поздравления за всички други участници. Бяха страхотни! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР