И полицаи от РУ-Септември задържаха млад мъж измамил жители на

...
И полицаи от РУ-Септември задържаха млад мъж измамил жители на
Коментари Харесай

След луд екшън и преследване задържаха топ измамник, подлудил Пазарджишко

И служители на реда от РУ-Септември задържаха млад мъж измамил поданици на беловското село Аканджиево с доставка на дърва за огрев. Вчера следобяд в РУ-Септември бил получен сигнал, че двама млади мъже обикалят по улиците на село Аканджиево.

Те уговорили поданици на селото да им дадат пари против доставка на дърва за огрев. Вместо това обаче двамата изчезнали, а ощетените хора подали сигнал в полицията.

Час по-късно на улица в Септември екип от районното ръководство забелязал мъж, отговарящ на описанието на единия от измамниците. При опит да открият самоличността му той побягнал през дворовете на околните къщи.

Последвало гонене, което минало през разнообразни парцели в града и слънчогледова равнища наоколо до коритото на река Марица. Въпреки многократните разпоредби на органите на реда мъжът не се подчинил.

Незабавно периметърът към беглеца бил блокиран от в допълнение екипи от локалното районно ръководство. След още един час униформените задържали 38-годишния Д.Г. от велинградския квартал "Анезица “. Той е наведен в ареста на ръководството, а против него се води бързо произвеждане.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР