И по дяволите с това щастие“ - мислите си, докато

...
И по дяволите с това щастие“ - мислите си, докато
Коментари Харесай

Тайните на щастливите хора

„ И по дяволите с това благополучие “ - мислите си, до момента в който подминавате следващия ухилен човек на улицата, до момента в който вашият ден през днешния ден и даже целият ви живот надалеч не е благополучен.
Щастливите хора имат своите секрети, за които не приказват. Крайно време е да ги разкрием, с цел да може всеки да посегне към щастието си. 
 Съветът за благополучие в любовта, който би трябвало да запомни всяка зодия Съветът за благополучие в любовта, който би трябвало да запомни всяка зодия
Независимо дали вярвате в астрологията или не, тези препоръки ще да ви оказват помощ да запазите актуалната или бъдещата ви връзка. Ето кой е...
7 секрети на щастливите хора
- Те не са щастливи от самото начало
Има моменти, когато всеки, даже и най-щастливият, ще има неприятности, отчаяние и даже отмалялост. Така че да, щастливите хора от време на време са нещастни, тъй че дано си позволим и това.
- Те могат да кажат „ не “
Защото ни се коства, в случай че някой е благополучен, постоянно да е благ и вежлив и постоянно да е подготвен да помогне. Щастието на щастливците се крие в способността да се каже - не.  Те не се жертват, не губят силата си за неща, които не желаят да вършат. 
 Три знака на зодиака, които ще намерят благополучие чак в преклонна възраст Три знака на зодиака, които ще намерят благополучие чак в преклонна възраст
Вселената прави свои корекции в ориста на хората. Астролозите са изброили знаците на зодиака, които дават обещание на дамите да срещнат един...
- Те обичат своите дефекти
Кой би си помислил, че щастливите имат дефекти? Разбира се, че имат цялостен куп от тях. Просто те не желаят принудително да се трансформират, те просто осъзнават личния си минус. 
- Те заобикалят напрежението
Да, да. Щастливите хора ненавиждат напрежението. Затова те употребяват способи за справяне със напрежението. Някои практикуват йога, други тичат, трети медитират и някои хора намират за добре да спят. Те просто знаят по какъв начин да се оправят с този прокълнат стрес. 
- Те не са съвършени
 Направи тези избори и ще бъдеш по-щастлив Направи тези избори и ще бъдеш по-щастлив
1.Научете се да защитавате персоналните си граници Личните граници на всеки човек са набор от правила, морал, привички и полезности, спазването н...
Най-хубавото е, че те го знаят. Просто: „ Аз съм подобен, какъвто съм “, тъй като никой не е идеален. Няма такива хора. Всеки има свои недостатъци, дефекти и пречки. 
- Те обичат да се смеят
Предполагам, че нашето благополучие се демонстрира на света посредством смях. Защото този, който е благополучен, обича да се смее. 
- Те молят за помощ
Каквото и да си помислите, щастливите хора не са самодостатъчни и самостоятелни. Напротив, те нямат терзания да помолят някого за помощ. Когато не могат да се оправят с нещо или обстановката е отвън техен надзор. Те не агонизират по какъв начин да се оправят с нещо, а просто безскрупулно споделят: " Хей, можеш ли да ми окажеш помощ, тъй като не мога да се оправя? " И това е. Само да знаехме, че е толкоз просто.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР