И парламентът, и правителството правят неща, свързани с излишни харчове.

...
И парламентът, и правителството правят неща, свързани с излишни харчове.
Коментари Харесай

Борисов: Последните дни има страшно надцакване кой повече пари ще похарчи

И Народното събрание, и държавното управление вършат неща, свързани с непотребни разходи. За тези няколко дни има едно ужасно надцакване кой повече пари ще похарчи - държавното управление или Народното събрание. За страдание го споделям. Ако бях министър председател, щях да се боря нито едно от двете неща да не се случи. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

На въпрос от публицисти дали в действителност и ГЕРБ не са се присъединили в това " надцакване " Борисов беше сбит: " Включихме се, несъмнено, няма да оставим на Денков и Асен Василев да дават стотици милиони в последния си ден. Така че, да, включихме се, естествено. Но в царството на лудите, единствено естествения го афишират за вманиачен ", сподели още Борисов. 

" Като похваля, че сме съумели да свършим нещо за 9 месеца, от ПП-ДБ се наскърбяват и излизат да ме опровергават. Нали до момента всичко беше общо - държавното управление общо, парламентарната група обща, триумфите общи ", съобщи още Борисов във връзка връзките им с досегашните сътрудници в сглобката. Той изясни още, че все пак застава зад измененията в Конституцията, препоръчани от Христо Иванов от ПП-ДБ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР