И от СДС поискаха оставките на Калина Константинова и Мариана

...
И от СДС поискаха оставките на Калина Константинова и Мариана
Коментари Харесай

И от СДС поискаха оставките на Калина Константинова и Мариана Тошева

И от Съюз на демократичните сили желаеха оставките на Калина Константинова и Мариана Тошева. В позиция на партията акцентират, че събитията от последните дни, свързани с бежанците от войната в Украйна, демонстрират управническа отпадналост.

За тях главният въпрос е за какво не е имало предвидимост от Държавната организация за бежанците какво ще се случи след 3 месеца престой на бежанците в хотелите.
 Настаняват украинските бежанци краткотрайно в центрове в Сарафово и Елхово
Настаняват украинските бежанци краткотрайно в центрове в Сарафово и Елхово

Закрилата е право, а не обвързване, безапелационна тя

Не може подобен проблем да се взема решение в последния миг, без проект и изясненост , без планувани разновидности за преместването на хората в сходни условия в бази в планинските курорти, които са наоколо до обитаеми места с здравно обслужване. Подобно безхаберие е незаконно в спешна обстановка. Проблемите няма да се вземат решение от единствено себе си , а изискват адекватност, подготовка и явен план на опциите , се споделя в позицията.

От началото на предишния век младата българска страна приюти няколкостотин хиляди бежанци, и все пак се оправи. Оземли ги и с по 50 дка. - толкоз е била междинната земя, притежавана от българите тогава, напомнят те.

" Ние идваме! " желаят оставката на Калина Константинова

Според тях оставката на заместител министър-председателя е въпрос на морална съгласуемост.

България постоянно е откликвала в такива моменти е подавала ръка на хора, които са в потребност и се надявахме, че в ХХI век, като част европейската общественост, и подкрепени от нея, ще се оправим, пишат от партията и считат, че в този момент това не е станало.

Според тях вицепремиерът Калина Константинова въплъти в най-голяма степен хаоса и невъзможността за решение на рецесии и проблеми от актуалната власт.
 ГЕРБ желаят властта да види наглата усмивка на Калина Константинова
ГЕРБ желаят властта да види наглата усмивка на Калина Константинова

Всички желаят нейната оставка, съгласно партията

" Украинските бежанци, майки с деца, възрастни и заболели хора, бяха " респектирани " от жена в черно, представляваща най-високите етажи на българската страна , която им приготвя транспортиране с влакове към буферни центрове с " базови условия ", разясняват видеото на вицепремиера от партията.

Според тях тънката алена линия на цялото изявление била " обвиняване към украинските бежанци, че капризничат и не желаят да се пренесат от естествените човешки условия в центровете за краткотрайно пребиваващи мигранти ".
 Ивайло Мирчев: Оставката на Калина Константинова не стои на дневен ред
Ивайло Мирчев: Оставката на Калина Константинова не стои на дневен ред

Трябва да се отнасяме с повече схващане към хората, бягащи от войната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР