И от гражданско сдружение БОЕЦ сигнализират, че столичната полиция ще

...
И от гражданско сдружение БОЕЦ сигнализират, че столичната полиция ще
Коментари Харесай

И ”БОЕЦ” сигнализира: СДВР готви премахване на блокадите

И от гражданско съдружие ”БОЕЦ ” алармират, че столичната полиция ще предприеме дейности за унищожаване на блокадите тази вечер. Възможно е да бъдат внедрени провокатори.
Столична дирекция на вътрешните работи има заповед да " в профил блокадите ". Вероятно ще работят още веднъж през нощта със същата тактичност. Или ще я добавят с внедрени провокатори, които да провокират напрежения, безредици и експанзия вътре в блокадите и измежду протестиращите, с цел да дадат фиктивен мотив на полицията и жандармерията да се намесят незабавно и разбият всичко и всички.

Има и напрежение вътре в Министерство на вътрешните работи, като част от чиновниците все по намерено декларират поддръжка и взаимност с протестиращите. Това кара Борисов, Гешев, Пеевски и Доган да бързат да смачкат митингите незабавно, до момента в който към момента имат надзор.

Минавали сме през това и имаме опит към този момент и с провокациите, и с подлостта на мафията.
За да устоим са нужни няколко неща.

1. Достатъчно хора, особенно вечер и нощем. И то хора, будни и рационални, които проведено да поддържат дружно с бойците блокадата. Без купони и експанзия, а с неотстъпчивост и увереност. Ако сме задоволително, даже и да пристигна жандармерията няма да отстъпим. 30 индивида могат да извлекат. 300 не могат. Сега е момента най-малко един от " триото " да остане най-малко една нощ с жителите и бойците на блокадата. Само селфитата и интревютата не са задоволителни. Вярно е, че е рисковано, няма микрофони и камери, само че е значимо. На блокадата най-ясно се вижда кой защо се бори и до къде е подготвен да стигне. Тук се води борба против мафията.

2. Масово отразяване, документиране и снимане на всички събития и обстановки.

3. Незабавно премахване на всички пияни и дрогирани, както и на всевъзможни лица, които предизвикат принуждение.

4. Изграждане на жива верига против жандармерията когато дойдат, като дамите стоят зад веригата и снимат непрекъснато. При отделяне на човек от веригата всички да го държат и недопускат отвеждането му. Пазете се и дръжте взаимно. Не посягайте на служителите на реда, само че, в случай че те посегнат с пердах и експанзия на някой от протестиращите, реагирайте и защитете! Ако бъде претрупан, блокирайте буса, или колата на Министерство на вътрешните работи и не допускайте отвеждането му, като се държите дружно и не разкъсвате веригата.

5. Елате с подготвеност и подготовка да стоите до сутринта, най-малко до 09.00, като по-късно осигурите ваш другар, или непосредствен да ви смени. Трябва да има задоволително наличие непрекъснато. Информирайте, когато тръгвате и идвайте, с цел да знаем и реагираме, в случай че изчезне човек и вероятно бъде задържан. При задържане незабавно се свържете с юрист и не подписвайте никакви документи без юрист. Опитайте се да информирате и някой от уредниците на блокадата.

6. Търсете членовете на БОЕЦ, Демократична България, Зелен Младост и групата Граждански Мегдан, за информация и организация на място. Хаоса не е решение, би трябвало да бъдем проведени и да не губим фокуса върху дейностите и задачите си. Запишете телефонните номера на уредниците, бойците и стюардите на митинга и поддържайте връзка с тях.

7. Не се поддавайте на клюки и провокации. На Орлов град жителите ръководят.

Имайте религия, ще победим злото, към този момент всичко зависи от непримиримите! Сега мафията се опасява от нас, страхът е в техните сърца. Споделете, разпространете и подкрепете!

ОСТАВКА!

Fcebook, БОЕЦ - България Обединена с Една Цел

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР