И още – въпросите за сигурността и отбраната, които вредно

...
И още – въпросите за сигурността и отбраната, които вредно
Коментари Харесай

В сряда, 12 април в „Честно казано“ с Люба Кулезич ще видите…

И още – въпросите за сигурността и защитата, които нездравословно се политизират.

 

Енергийният преход на България оттатък ориста на другояче значимите въглищни централи. Една карта на промените, които ще дадат живителни сили на българската стопанска система и вероятност за сложната, само че допустима коалиция сред власт и просвета и бизнес да сглобят познания и умения. Как може това да ес случи? Гостува Саша Безуханова, създател на МулБГ и За Зелен рестарт.

 

Уроците си знаят и отново спектакъл играят. В диалог за шефовете на културни институции доближаваме до въпросителни за предрешени назначения и за корупционни съмнения.

 

Говорим за течовете на отговорност и за харченето на държавната пара. В студиото влиза Кирил Бинев, ръководител на Фонд Култура към КТ Подкрепа. От Русе се включва някогашният шеф на трагичния спектакъл в града Орлин Дяков.

 

Консенсусът, който интензивно се търси в българската политическа съборетина. Наистина ли единодушието е допустимо единствено по тематики за благините на публични пари, както твърди анализаторът на корупционни и хибридни процеси Стефан Гемизов и прибавя, че огромният копнеж за държавно управление и парламент е поради имиджовата перачница, която би трябвало да трансформира грешници в сълза на сърна.

 

В “Честно казано с Люба Кулезич ” тази сряда от 20.00 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР