И новото разочарование на Арсенал не променя увереността на Арсен

...
И новото разочарование на Арсенал не променя увереността на Арсен
Коментари Харесай

Венгер гарантира, че знаел как да оправи нещата

И новото отчаяние на Арсенал не трансформира увереността на Арсен Венгер, че би трябвало да продължи да води тима. По-рано денем столичани изгубиха с 1:2 от Брайтън и към този момент имат четири следващи провали и осем в последните си 13 срещи. Както постоянно става напоследък, почитателите на Арсенал издигнаха плакати, призовавайки французинът да напуща отбора след 22 години отпред на него. Сегашната серия е най-слабата за Венгер отпред на “топчиите”.

“Трябва да кажа, че за първи път през моята кариера ми се случва такова нещо (б.р. - толкоз слаба серия). Не е елементарно, само че аз имам нужния опит и предпочитание да обърна нещата в наша изгода. Просто в този момент когато би трябвало да останем в мача, ние позволяваме неточности в неточните моменти”, съобщи Венгер.

" We have to stick together and focus. We have no other solution. "

Arsene Wenger insists he can turn things around at @Arsenal, but admits his side will now not finish in the top four: https://t.co/4iAKvw0CSn pic.twitter.com/S2jLJWMi3l
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) March 4, 2018
“Нямаме друго решение, би трябвало да сме единни и да се фокусираме - продължи мениджърът, отричайки въобще даже да си е помислял за оставка. - Съсредоточаваш се върху работата си. Винаги това са въпросите, които ти задават, когато си в такава обстановка. Вършиш си работата по верния метод - или по метода, по който ти мислиш за верен - и това е…”

През предишния сезон Арсенал за първи път остана отвън топ 4 под управлението на французина. По всичко наподобява, че по този начин ще бъде и в този момент, тъй като столичани към този момент са на 13 точки от четвъртия Тотнъм. Това значи, че успех в Лига Европа е единственият късмет на тима за класиране за Шампионската лига.

“Да, мисля, че четвъртото място към този момент ни избяга. Погледнато математически, два от петте отбора пред нас би трябвало да се сгромолясат. С толкоз мачове до края обаче това наподобява мъчно нещо”, приключи Венгер.

Договорът на треньора е до лятото на 2019 година Премиър лийг 29 кръг, неделя 4 март  Брайтън 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР