И новият мъж до актрисата Елен Колева - Андреас Стилиану,

...
И новият мъж до актрисата Елен Колева - Андреас Стилиану,
Коментари Харесай

Елен Колева спи в хотел за 1200 евро на вечер

И новият мъж до актрисата Елен Колева - Андреас Стилиану, също може да се похвали с финансови благоприятни условия, защото я води в хотели, чиито нощувки не падат под 1200 евро на нощ

След 11 юли тази година все по-упорито Елен навлиза още веднъж в медийното пространство поради фотографията, която пусна тогава с кипареца. Този път тя печели утвърждението на почитателите и сътрудниците си, защото най-сетне си е хванала подобаваща половинка. Андреас е млад и доста хубав и по нищо не може да се съпостави с предходните й любовни избори, измежду които са предприемачът Александър Найденов – Майонезата и писателят Калин Терзийски, които са дърти спрямо нейната възраст.

Колева е станала шеметно красива, което подсказва, че новата обич й въздейства много позитивно. Нещо повече, става известно, че Стилиану не отстъпва по нищо на финансовите благоприятни условия на някогашния й - боса на „ Олинеза “.

През месец август Елен пусна фотография от Four Seasons Hotel в Лимасол, където една нощувка коства 1200 евро. Сумата е непостижима за хора, които имат поддържат естествен, само че не и висок стандарт на живот.

Откакто е с Андреас Колева съвсем не стъпва в България. И това никак не й се отразява зле. Тя сияе от благополучие, разхубавила се е, както към този момент изтъкнахме нагоре, и работи върху самоусъвършенстването си, вътрешната си естетика и вътрешното си Аз. За щастливата двойка се заприказва, че даже чакат бебе, само че на този стадий на Елен не й проличава.

Връзката с кипърския красавец е като прераждане за актрисата. Преди него тя изживя кошмарна и деспотична връзка с шефа на „ Олинеза “ Александър Найденов, която даже я накара да прелюбодейства. Тя мина през леглото и на младия артист Иво Аръков, след което отиде още веднъж в другата прекаленост, впускайки се в случка още веднъж с възрастен мъж – с писателя Калин Терзийски.

Връзката й с Кайо не бе по-малко кошмарна. Известно време тя понасям неадекватността му, в резултат на алкохолизма му и е ставала очевидец на всевъзможни старешки и пияни негови изцепки.

Преди време я изложи, откакто заспа по време на тяхно общо изявление. За Найденов пък излязоха разкрития от нейна страна, че я е тормозил и душевен, и физически, до момента в който са били дружно. Може би най-сетне Елен е намерила подобаващото място за себе си, до подобаващия човек и към този момент е в мир и естетика със себе си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР