И ние, и гражданите виждаме какво става, когато властта се

...
И ние, и гражданите виждаме какво става, когато властта се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не се правят изменения в Кодекса на застраховането заради интересите на Алексей Петров

И ние, и жителите виждаме какво става, когато властта се въргаля на улицата, сподели той

" Успехът на идващите избори е да намерим онази формула на присъединяване в тях, която да ни разреши да излъчим мощно демократично реформаторско ръководство, тъй като виждаме, че и в политиката няма вакуум. Ако не можем да наложим такова ръководство, властта отива другаде ". Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, съобщи.

Той е поканен като посетител на националното заседание на „ Демократи за мощна България “, на което би трябвало да вземат решение дали да се коалират с „ Продължаваме промяната “ на изборите през април.

„ И ние, и жителите виждаме какво става, когато властта се въргаля на улицата. Страната от ден на ден губи посока. България би трябвало да одобри изменение в Кодекса на застраховането, които да отговорят на упованието на нашите сътрудници в Европейски Съюз и не го прави поради ползите на Алексей Петров “, съобщи още Иванов.

Той добави, че „ Да, България! “ ще разисква мандат за договаряния.

„ Не чакам листите да бъдат определящи, определяща е политиката. Отново се препъваме по пътя към еврозоната “, сподели съпредседателят на „ Демократична България “.

Христо Иванов съобщи, че ГЕРБ са провалили кворума в залата на Народно събрание за приемането на изменение на Закона за правосъдната власт и изясни, че не е бил в залата, тъй като е бил на среща за еврозоната.

„ На кого му е значима правосъдната промяна и на кого му е значима да я спре се видя доста добре “, добави Иванов.

Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи: „ какъв факт е, че когато ще гласуваме правосъдната промяна, Христо Иванов има по-важна работа вместо да е в зала за кворума. Господата Кирил и Асен ги няма в зала целия ден. Няма да позволяваме към този момент лъжите и фантасмагориите. Аз къща в Барселона нямам, не съм имал, нямал съм и кюлчета. И очаквам с неспокойствие испанците да се произнесат, в случай че не са се произнесли към този момент. “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР