и неговият собственик Интерком Груп“ ООД са едни от утвърдените

...
и неговият собственик Интерком Груп“ ООД са едни от утвърдените
Коментари Харесай

Комплекс „Фемили Гардън“ – безкомпромисно качество и висок клас материали


и неговият притежател „ Интерком Груп “ ООД са едни от одобрените и надеждни вложители в град Варна, потвърдили се с дълготраен опит, качествено построени планове, уместност и внимание към всеки клиент. Всички планове на „ Явор “ АД се отличават с изключение на с безупречно качество, също по този начин и с присъщ жанр, уютна визия, функционалност и отлична локация.

Изключение не прави и настоящия план на сдружението – комплекс „ , към който клиентите демонстрират голям интерес. Комплексът дава неповторимата опция за бягство от натоварената градска среда в самото сърце на град Варна. Надземната разгъната жилищна повърхност на „ Фемили Гардън “ е 51 800 кв. м, ситуирани в дворно място от 23 дка, със стъпка на застрояване 5 600 кв. м. Сградите са три и са разположени в краищата на имота, като най-малкото разстояние сред тях е 65 м. Основната постройка е с пет входа, втората – с един, а третата – с три. Всеки вход е с друга височина – от 9 до 16 етажа. Паркът, в който са ситуирани постройките е с внушителните размери от 10 дка, като в него няма да има достъп на коли, а единствено зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детски площадки, зонирани по възраст, открита спортна площадка, оборудвана с фитнес уреди, полянки и алпинеуми.

Общият брой на жилищата в комплекса е 570, като все още за продажба са останали 35 жилището.



Строителството на „ Фемили Гардън “ се реализира в два стадия като първият стадий започва през юли месец и строителните действия напредват с бързи темпове. Инвеститорът построи и личен бетонов възел на обекта предвид на гаранция за качеството на бетона, който се употребява в строителството. „ Явор “ АД в никакъв случай не прави компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на софтуерните процеси. С най-голямо внимание се сортира с изключение на най-качествения бетон, по този начин и тухли, топло- и хидроизолации, покривни елементи, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети на водещи компании в строителната промишленост.

За секция Кипарис (част от втория стадий на „ Фемили Гардън “) е определен друг метод в строителството, който ще се разграничава от всички останали секции с  по-луксозно и висококачествено осъществяване и вложени материали. Конструкцията на секцията е монолитна със стоманобетонни плочи и колони, а външните стени ще са построени от висококачествени керамични блокове Porotherm 38 W.i Plan на международния водач в производството WIENERBERGER. Използваните тухли дават рекордно ниски стойности на топлопроводимост, висока топлоизолираща дарба и намалени разноски за отопление и изстудяване.

За вътрешния комфорт на живущите в секция Кипарис ще бъде положена и шумоизолация. Тя се поставя върху всяка плоча и съставлява шумоизолационна мембрана, направена от полиестер с висока компактност, импрегнирана с битумна поставка, покрита с полиетиленово фолио. Тя усъвършенства шумоизолацията при ударен звук с не по-малко от 31dB. Всичко това доста ще усъвършенства шумо и топло характерностите на жилищата.

Подбраната дограма за секция Кипарис е първокласна на немския производител Kömmerling. KÖMMERLING 88 е нова профилна генерация с оптимална дълбочина на профила 88мм, с съвременен дизайн и съвършени пропорции. Дограмата съставлява високоефективна топлозащитна система със приблизително уплътнение и 7 камери. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра отбрана против пороен дъжд или мощен натиск напразно. Иновативното уплътнение във фалца има резултата на спомагателна топлозащита. Освен отличната топлоизолация и непоклатимост дограмата KÖMMERLING 88 има отлични звукоизолационни стойности до 48dB /категория на звукоизолация 5/.



За строителството на другите секции на комплекс „ Фемили Гардън “ също не се прави компромис с качеството. За тях са планувани да се употребяват тухли най-голям клас с огромна компактност и висока здравина, прецизни размери и отлични шумо- и топлоизолационни свойства на сръбския производител МЛАДОСТ. Стените ще са построени от висококачествени керамични блокове Младост EB 25 Strong, чийто характерности са аналогични на тези на водачи в строителната промишленост като Porotherm. Повишената обемна маса на блока и решетка способства за отличната звукоизолация, нарасналата издръжливост на керамичния блок и отличната акумулираща топлота дарба.

Дограмата ще бъде KÖMMERLING 76 MD - 6 камерна, с чудесно качество, сензитивно понижаване на разноските за отопление, оптимална шумоизолация и сигурна отбрана срещу щурм. Голяма спестовност на разноски и сила се реализира посредством новата, високоизолираща система 76 мм – Uf = 1,1W/(m²K) даже и в общоприетоо осъществяване.Дограмата е с отлични индикатори за топлоизолация (Uf = 1,0 W/(m²K) до 0,73 W/(m²K)), шумоизолация - (Rw = до 48 dB), резистентност на вятър (клас С5/В5) и водонепропускливост (клас 9А).

Информация за всички планове на „ Явор “ АД може да получите в офиса на отдел „ Продажби “ на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията  .

*публикация
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР